Keystone logo
GANEXA University of Arts

GANEXA University of Arts

GANEXA University of Arts

Invoering

In 1979 benaderde een groep kunststudenten Maestro Ricaurte Martínez tijdens een tentoonstelling in de galerie, El Marco Mundial, om hem te vragen privélessen aquarelleren te geven. De eerste lessen werden gevolgd bij de Pro-Artes Gallery. Na zes maanden leerden negentig studenten verschillende teken- en schildertechnieken.

In 1997 opende de eerste bachelor in de kunst van de Republiek zijn deuren, een idee dat door het Nationaal Instituut voor Cultuur in verschillende van zijn kunstacademies wordt verwelkomd. In 1998 veranderden de programma's van Technician in Superior Technician, waardoor de werkdruk toenam en de inhoud werd bijgewerkt, wat later een hoger universitair niveau zou worden. Ganexa blijft onder rechtstreeks toezicht van het Ministerie van Onderwijs staan tot 2000, wanneer het begint met zijn transformatie als universiteit en vier jaar later de goedkeuring van al zijn diploma's behaalt.

In 2006 opende hij zijn carrière in de gastronomie en in 2013 begon hij met het goedkeuringsproces voor diploma's en masters.

Locaties

  • Panama City

    Panama City, Panama

    Vragen