Keystone logo
Future University in Egypt

Future University in Egypt

Future University in Egypt

Invoering

Toekomstige Universiteit in Egypte Is een van de meest veelbelovende private universiteiten in Egypte. De FUE campus is gunstig gelegen in het hart van New Cairo. Door voortreffelijkheid in onderwijs, onderzoek en dienstverlening streeft de toekomstige universiteit naar een uitgebreid kwalitatief hoogwaardig onderwijs, dat onze afgestudeerden voorbereidt als toekomstige leiders. De campus biedt een creatieve, verzorgende omgeving waar studenten hun potentieel kunnen realiseren, terwijl ze leren van een getalenteerde, hooggekwalificeerde faculteit. Future University biedt een rijke en lonende educatieve ervaring.

DE VOLGENDE UNIVERSITEIT'S ZES FACULTIES

De zes faculteiten van de toekomstige universiteit zijn volledig geaccrediteerd door de Hoge Raad van Universiteiten. Een faculteit is waar studenten hun grote studiegebied volgen. Ze zullen onderwijssessies (lezingen), laboratoria en tutorials ervaren. FUE campus bestaat momenteel uit de volgende zes faculteiten. Alle faculteiten zijn volledig geaccrediteerd door de Hoge Raad van Universiteiten.

 • Faculteit Mond- en Mondgeneeskunde
 • Faculteit der Farmaceutische Wetenschappen en Farmaceutische Industrieën
 • Faculteit Ingenieurswetenschappen en Technologie
 • Faculteit Economie en Politicologie
 • Faculteit der Handel en Bedrijfswetenschappen
 • Faculteit Computer en Informatietechnologie

Elke faculteit is een onafhankelijke instelling met eigen eigendom en uitrusting. De faculteiten zijn verantwoordelijk voor het selecteren van studenten, conform de universiteitsvoorschriften. Degene worden toegekend door de universiteit.

VOLGENDE UNIVERSITEIT PERSONEEL

Terwijl het garanderen dat onze faciliteiten het beste in Egypte zijn, weet het toekomstige universiteitsleiderschap dat mensen de sleutel zijn tot academische uitmuntendheid. Het is onze medewerkers die echt een levendige intellectuele gemeenschap creëren voor onze studenten. Daarom zoekt FUE diverse, hooggekwalificeerde en toegewijde faculteiten en medewerkers van over de hele wereld. We hebben zowel plaatselijke als internationale medewerkers; Veel van hen hebben hun nagraadse studies in het buitenland voltooid en breng een breed perspectief op hun vakgebied.

Onze Missie

Toekomstige universiteit in Egypte (FUE) is een onderwijsinstituut dat zich inzet voor onderscheid, innovatie en kwaliteitsnormen. De prioriteit van FUE is om op de hoogte te blijven van de nationale, regionale en internationale veranderingen die plaatsvinden in de onderling verband houdende gebieden van onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en gemeenschapsontwikkeling, waarbij de waarden en de professionele ethiek worden geconsolideerd.

Onze visie

Toekomstige universiteit in Egypte (FUE) streeft naar een gevorderde wereldwijde rangschikking tussen universiteiten en wordt een rolmodel voor anderen om te volgen.

Introductie FUE

De Missie Verklaring van Toekomstige Universiteit in Egypte (FUE) Bevestigt een verbintenis tot "een sfeer die de intellectuele nieuwsgierigheid waarborgt en het nastreven van kennis, terwijl de academische vrijheid en integriteit worden behouden". FUE is er dus toe verbonden om milieu te creëren waar de vrijheid van onderzoek plaatsvindt in een klimaat van inclusiviteit en beleefdheid. Centraal in deze inzet is het principe om elk lid van de universiteitsgemeenschap eerlijk en met respect te behandelen. Om dit gedrag aan te moedigen verbiedt FUE discriminatie, oneerbieding en intimidatie en biedt gelijke kansen voor alle leden van de gemeenschap, ongeacht hun ras, kleur, religie, etnische afkomst, afkomst, medische conditie, burgerlijke staat, geslacht of leeftijd. Wanneer er sprake is van acties die deze standaard overtreden, zal de universiteit snel actie ondernemen om het overtredende gedrag te beëindigen, het herhalen ervan te voorkomen, corrigerende training te geven en, indien nodig, de verantwoordelijken te disciplineren.

Locaties

 • Cairo

  Al Tagamoa El Khames , Main Center of Town , End of 90th street , 11835, Cairo

  Vragen