Keystone logo
Fudan University, Fanhai International School of Finance

Fudan University, Fanhai International School of Finance

Fudan University, Fanhai International School of Finance

Invoering

Fanhai International School of Finance, Fudan University (FISF) is een business school die is opgericht in overeenstemming met het managementmodel en de normen van 's werelds toonaangevende business schools, met de nadruk op hoogwaardig financieel talentonderwijs en financieel denktankonderzoek. De school werd eind 2016 opgericht en officieel geopend in juni 2017, met een kernteam van de faculteit bestaande uit uitstekende wetenschappers die uit de hele wereld zijn gerekruteerd.

FISF streeft ernaar om in de komende 5 tot 8 jaar op te klimmen naar de klasse van business schools van wereldklasse met wereldwijde en binnenlandse invloed. Hiertoe zet de school zich in om toekomstige leiders op te leiden door middel van innovatieve, best-in-class pedagogiek. Het is ook vastbesloten om het voortouw te nemen in baanbrekend onderzoek dat ons begrip van de Chinese en internationale economieën zal vergroten en de besluitvorming in de publieke en private sector zal informeren.

Een geweldige school heeft geweldige mensen nodig. Dat is de reden waarom FISF een kernfaculteit bouwt van meer dan 80 wereldberoemde wetenschappers als vaste aanstelling en professoren, allemaal met bewezen staat van dienst in onderzoek en onderwijs. Ze zullen worden vergezeld door een team van klinische professoren die sleutelposities bekleden in internationale organisaties, overheidsinstanties en succesvolle ondernemingen om klassikaal leren aan te vullen met hun schat aan praktijkervaring.

De open cursussen en interne trainingen van The Executive Education Program (EE) zijn nu volop in bedrijf. Het Elite Master of Finance Program (EMF) heeft zijn eerste cohort studenten ingeschreven in september 2018. In september 2019 verwelkomen het Finance MBA-programma (FMBA) en Finance EMBA-programma (FEMBA) hun eerste lichting studenten. Verder zullen in de nabije toekomst het Finance DBA-programma, het Doctoral Program in Finance, het undergraduate-programma en het joint degree-programma worden gelanceerd.

Van alle programma's omvat het curriculum van EMF- en FMBA-programma's zowel theoretische studies als ervaringsleren, wat de studenten zal helpen verbindingen te leggen met toonaangevende internationale en binnenlandse financiële instellingen, ondernemingen en de overheid. Verder hebben de studenten ook toegang tot de stagemogelijkheden bij bedrijven waar onze executive studenten Finance DBA, FEMBA en EE voor werken.

Naast een uitstekende faculteit en programma's van wereldklasse, wordt het strategische voordeel van de FISF verder versterkt door de twee bevoorrechte campuslocaties - een in de honderdjarige Fudan University in het district Yangpu, een andere in de nieuw ontwikkelde Financial Innovation Pilot Zone in de Bund, die handige toegang tot professionals die in de stad werken.

Met de sterke steun van de belangrijkste belanghebbenden en haar toewijding aan academische excellentie, streeft FISF ernaar om een van 's werelds toonaangevende business schools voor financiën te worden, ten dienste van het bedrijfsleven in China en daarbuiten.

Locaties

 • Yangpu District

  Han Dan Lu,220, , Yangpu District

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen