Keystone logo
Fresno Pacific University

Fresno Pacific University

Fresno Pacific University

Invoering

82295_rsz_82274_forestwithlogo-min.jpg

Fresno Pacific University is de enige geaccrediteerde christelijke universiteit van de Valley, die het onbenutte potentieel van elke student verbindt met onbeperkte mogelijkheden voor professionele, persoonlijke en ethische groei. Non-profit en onafhankelijk, FPU biedt meer dan 100 studiegebieden aan ongeveer 4.000 traditionele studenten, volwasseneneducatie, afgestudeerde en seminarie-studenten op de hoofdcampus in Zuidoost-Fresno en in de vallei op regionale campussen in Noord-Fresno, Visalia, Bakersfield en Merced evenals online. Onze studenten jagen grote ideeën na en verkennen diep geloof via vijf scholen: The School of Business; de school voor natuurwetenschappen; de School voor Geesteswetenschappen, Godsdienst en Sociale Wetenschappen; de School of Education; en Fresno Pacific Biblical Seminary. De universiteit bereikt ook ongeveer 10.000 studenten via professionele ontwikkelingsstudies.

Sinds de opening van de les in 1944 heeft FPU de leerlingen van de eerste generatie aangemoedigd om meer te bereiken, terwijl ze het hoogste vierjarige afstudeercijfer van de regio bouwden. We maken onderwijs toegankelijk door financiële hulp te bieden aan 98 procent van de traditionele studenten - en een vierjarige afstudeergarantie voor degenen die in aanmerking komen. Niet alleen een Latijns-Amerikaanse instelling, FPU is een van de top-10 HSI's van de natie voor de hoogste Hispanic afstudeercijfers, volgens The Chronicle of Higher Education . De universiteit is geaccrediteerd door het WASC Senior College en University Commission (WSCUC) en is opgenomen in US News

82296_rsz_82275_easthallwithlogo-min.jpg

Studenten voorbereiden om meer te bereiken dan ze voor mogelijk hielden, begint met faculteit. Meer dan 80 procent houdt een doctoraat en combineert een uitdagende beurs met een toepassing uit de praktijk. Individuele aandacht en contact buiten het klaslokaal ondersteunen levenslang leren door middel van faculteitsstudentenrelaties.

Fresno Pacific University - mogelijk gebeurt hier.

Locaties

Locaties
  • Fresno

    South Chestnut Avenue,1717, 93702, Fresno

    Vragen