Keystone logo
Fordham University, Gabelli School Of Business

Fordham University, Gabelli School Of Business

Fordham University, Gabelli School Of Business

Invoering

Fordham cultiveert de volgende generatie van zakelijke leiders.

Zakelijke with Purpose Wat verenigt al onze academische programma's is het concept van de "business met een doel." We leiden studenten die van plan zijn om te werken op het hoogste niveau van het bedrijfsleven, met behulp van hun passie en sterk gevoel van het doel om niet alleen winst te genereren, maar ook breed voordelen voor de samenleving.

Dit is wat Fordham elkaar.

Ontdek onze website om te leren hoe hoogwaardige academici, een globale aanpak, innovatieve onderwijsmethoden technieken, en een focus op student uitkomsten-voorbereiden van studenten voor de carrière die ze verlangen-maken Fordham een ​​van de top plaatsen om zaken te studeren in de Verenigde Staten en wereldwijd .

Missie De missie van de Gabelli School of Business is om zakelijke leiders die zijn uitgerust voor continue groei in de veranderende mondiale omgeving te ontwikkelen.

Gevestigd in New York City, de commerciële hoofdstad van de wereld, is de Gabelli School uniek gepositioneerd om studenten de mogelijkheid bieden om deel te nemen in zowel de regionale en internationale economie. Haar reputatie zal verder worden gebouwd op excellentie in het onderwijs en wetenschap.

Studenten worden verrijkt door een toegewijd faculteit en door de grotere universitaire gemeenschap van undergraduate, graduate en professionele scholen en gevoed door Fordham's intellectuele en jezuïet tradities. Consistent met deze tradities, wordt de Gabelli School toegewijd aan het dienen van de studenten in hun inspanningen voor levenslang leren.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • New York

    Lincoln Center Campus 113 W. 60th Street New York, NY 10023

  • USA Online

    USA Online, Verenigde Staten

    Vragen