Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Fordham University Gabelli School of Business

Fordham University Gabelli School of Business

Fordham University Gabelli School of Business

Invoering

De Gabelli School of Business aan de Fordham University leidt studenten op die over de kennis, creativiteit en vaardigheden beschikken om een bepalende en blijvende impact te hebben. Gabelli School-studenten delen een "business with a purpose" -benadering die hen voorbereidt op leiders die transformationele verandering creëren. Ze leren de eisen van winst in evenwicht te brengen met de belangen van hun gemeenschap en de wereld. Ze verfijnen hun bedrijfsfilosofie, samen met branche- en functiespecifieke kennis, door middel van een mix van praktische en theoretische leerervaringen.

Topbedrijven zoeken afgestudeerden van Gabelli School vanwege hun analytisch en strategisch denken, sterke communicatie en interpersoonlijke vaardigheden, principieel leiderschap, gevoel van nederigheid en toewijding aan samenwerking en gemeenschap. Fordham produceert studenten waarover mensen zullen horen en die ze niet over 15 of 20 jaar zullen bewonderen, maar over een of twee.

De missie van de Gabelli School of Business is om bedrijfsleiders te ontwikkelen die zijn toegerust voor continue groei in de veranderende mondiale omgeving. Gelegen in de commerciële hoofdstad van de wereld, is de Gabelli School uniek gepositioneerd om studenten de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan regionale en mondiale economieën. Haar reputatie is gebaseerd op kennis en excellentie in het lesgeven. Studenten nemen deel aan praktische leerervaringen, inclusief adviesprojecten met grote bedrijven en technische workshops gedurende het programma. De faculteit omvat vooraanstaande wetenschappers, evenals senior bedrijfsleiders van Fortune 500-bedrijven.

Gemeenschap is een kenmerk van de Gabelli School, waar een open, ondersteunende omgeving bewijst dat het mogelijk is om zowel competitief als samen te werken. Studenten krijgen bij het zoeken naar stages en werk speciale aandacht van een toegewijd team van professionals op het gebied van carrièreservices en sluiten zich aan het einde van hun programma aan bij een wereldwijd netwerk van 175.000 alumni van de Fordham University. Afgestudeerden van de school hebben stage gelopen bij Bank of America Merrill Lynch, Cadillac, Citibank, Colgate-Palmolive, General Electric, Goldman Sachs, HSBC, Pfizer en enkele tientallen andere bedrijven.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • New York

  West 60th Street,113, 10023, New York

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen