Keystone logo
Fondazione Collegio Europeo di Parma Diploma en master in geavanceerde Europese studies
Fondazione Collegio Europeo di Parma

Diploma en master in geavanceerde Europese studies

Parma, Italië

1 Years

Engels, Italiaans

Full time

02 Sep 2024

01 Oct 2024

EUR 5.000 / per year *

Blended

* Het collegegeld is exclusief accommodatie en maaltijden. Als ze zich vóór 26 april 2022 aanmelden, krijgen toegelaten kandidaten de kans om zich in te schrijven tegen het speciale EARLY BIRD-tarief, ter hoogte van € 4.000.

Invoering

Diploma en Master in geavanceerde Europese studies

Je carrière van wereldklasse begint in Parma

European College of Parma Foundation

De European College of Parma Foundation is een postuniversitair onderwijsinstituut dat al meer dan 30 jaar actief is op het gebied van geavanceerde Europese studies.

Cursus Doelstellingen

Het diploma en universitaire master in geavanceerde Europese studies is een springplank om iemands competenties op het gebied van het recht van de Europese Unie, economie en beleid te vergroten, om zo hulpmiddelen te bieden voor het opbouwen van een internationale carrière.

Het interdisciplinaire en meertalige studieprogramma is gericht op het verschaffen van gespecialiseerde vaardigheden over de structuur en het functioneren van de Europese Unie en haar beleid.

Carrièreontwikkeling

Het European College of Parma selecteert en organiseert stages voor afgestudeerden bij organisaties, beroepsverenigingen, advocatenkantoren, bedrijven, enz. Op nationaal en Europees niveau.

De afgestudeerden van DAES rapporteren doorgaans over succesvolle werkervaringen en de ontwikkeling van een loopbaan bij instellingen, organisaties, vertegenwoordigingskantoren, enz. Die zich bezighouden met EU-aangelegenheden, uitvoering van beleid, EU-projectbeheer, enz. Een aanzienlijk aantal afgestudeerden is geslaagd in wedstrijden die worden gehouden door de Europese Bureau voor personeelsselectie (EPSO).

Faculteit

De academische staf bestaat uit topfunctionarissen van Europese instellingen, hoogleraren aan de universiteit en deskundigen op het gebied van Europese en internationale aangelegenheden en beleid. Zo'n dynamische en internationale faculteit geeft het programma een praktische, leerzame aanpak, waarbij professoren de studenten hun praktische ervaring geven.

Over ons

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen