Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Florida State University Panama City

Florida State University Panama City

Florida State University Panama City

Invoering

Florida State University Panama City biedt levensveranderende educatieve en sociale kansen die studenten, docenten en gemeenschapsleden voorbereiden om hun doelen te bereiken, een rijkere cultuur van diversiteit te ontwikkelen en een geest van levenslang leren te bevorderen. Door samen te werken met militaire installaties in de regio, industrieleiders en andere afdelingen en hogescholen van de Florida State University, stemmen we de onderwijservaring op maat om hoger onderwijs toegankelijker te maken voor de inwoners van Noordwest-Florida.

Florida State University is een van de beste onderzoeksuniversiteiten van het land en FSU Panama City versterkt de inspanningen van de universiteit om kennis op het gebied van wetenschappen, technologie, kunst, menswetenschappen en beroepen te behouden, uit te breiden en te verspreiden.

Onze Bayside-campus is de thuisbasis van een gemeenschap van innovatieve denkers die programma's creëren die de geavanceerde behoeften van het bedrijfsleven en de industrie in Noord-Florida ondersteunen en anticiperen, en studenten voorbereiden om aan de economische vraag van de regio te voldoen.

Locaties

  • Tallahassee

    W College Ave,600, 32306, Tallahassee

    Vragen