Keystone logo
Florida State University College of Fine Arts

Florida State University College of Fine Arts

Florida State University College of Fine Arts

Invoering

Het Florida State University College of Fine Arts is een plek waar leren en creativiteit worden gevoed door middel van instructie, onderzoek en oefening. Het College is een hechte gemeenschap van docenten, studenten en professionals die functioneert als een kunstconservatorium binnen een grote universiteit. Het is de thuisbasis van een unieke combinatie van studio's voor beeldende en podiumkunsten, klaslokalen, speelruimtes en musea. Onze studenten zijn enkele van de meest veelbelovende kunstenaars, onderzoekers en professionals van morgen in hun vakgebied.

De hogeschool biedt opleidingen aan in kunst, kunsteducatie, kunstgeschiedenis, dans, interieurarchitectuur en design en theater. Het College herbergt ook verschillende niet-academische eenheden, waaronder het Museum voor Schone Kunsten, de Faciliteit voor Kunstonderzoek en het Maggie Allesee Nationaal Centrum voor Choreografie (MANCC). Veel van onze programma's behoren tot de meest gerespecteerde in het land. We zijn er trots op gespecialiseerde programma's te bieden die gebruikmaken van relaties tussen afdelingen en musea om het op diploma's gebaseerde curriculum te verrijken.

Het College voor Schone Kunsten heeft een uitgebreid proces van zelfevaluatie en strategische planning ondergaan. Als resultaat heeft het College een duidelijke missie en gerelateerde doelstellingen ontwikkeld die in de volgende verklaringen zijn samengevat. Deze verklaringen versterken ons voornemen om de beste kunstinstructie en -training in het land aan te bieden.

We proberen met passie en intellectuele strengheid te creëren, onderwijzen, leren en dienen. Het college laat zich leiden door een reeks waarden die blijk geven van een toewijding aan studenten, docenten, de universiteit, de gemeenschap in het algemeen en de organisaties die toekomstige afgestudeerden in dienst zullen nemen.

waarden

  • Zet studenten voorop bij alle inspanningen en bereid ze voor op een succesvolle academische en professionele loopbaan.
  • Benadruk zorg en aandacht voor de behoeften van elke student door beheersbare klassen te handhaven en individuele begeleiding te bieden.
  • Respecteer het volledige scala van kunst en wetenschap, van oud tot nieuw en van mainstream tot zeer innovatief.
  • Dien als een educatieve, professionele en culturele bron in kunst, theater en dans voor de hele campusgemeenschap, staat en natie.
  • Benadruk innovatieve gastreeksen die prominente kunstenaars en wetenschappers uitnodigen die studenten en docenten betrekken bij actuele kwesties in de kunsten en hen blootstellen aan een breed scala aan praktijken en onderzoek.

Het College streeft ernaar de best gerangschikte opleiding voor beeldende kunst, theater en dans in het land te zijn. Het zal altijd een plek zijn waar studenten kunnen studeren onder een uitstekende faculteit en geprezen professionals-in-residence. De nadruk op gasthoogleraren zorgt voor een constante stroom van frisse ideeën die een energieke en levendige leercultuur stimuleren. Nieuwe facultaire functies en groeiende steun van onze alumni en donateurs stellen ons in staat om 's werelds beste wetenschappers, kunstenaars en museumprofessionals voortdurend te betrekken. De krachtige combinatie van academische en professionele voorbereiding zal de meest getalenteerde studenten uit het hele land naar onze programma's trekken.

Locaties

  • Tallahassee

    West Call Street,540, 32304, Tallahassee

    Vragen