Keystone logo
Florida State University College of Criminology and Criminal Justice

Florida State University College of Criminology and Criminal Justice

Florida State University College of Criminology and Criminal Justice

Invoering

Aan het College of Criminology and Criminal Justice van de Florida State University is het onze topprioriteit om afgestudeerden te worden die beschikken over kritische, onafhankelijke denkvaardigheden. Ons beleidsbepalende onderzoek, gezamenlijke studie en mogelijkheden voor leiderschapsbetrokkenheid zijn slechts enkele van de ingrediënten die helpen deze vaardigheden vorm te geven.

Onze onlangs gerenoveerde Eppes Hall beschikt over volledig geïntegreerde kantoren, klaslokalen en laboratoria, ontworpen voor teamwork tussen studenten en faculteiten en gemakkelijke toegang tot het Centrum voor Criminologie en Public Policy Research.

Het is de ideale omgeving om onze vooruitstrevende, door onderzoek gedreven onderwijsgemeenschap te huisvesten, zoals onze faculteit, die op nummer 1 staat in de natie voor onderzoeksproductiviteit en tot de top 10 van subsidieverwerving behoort. Ze worden ook erkend als vooraanstaande experts in hun vakgebied en dienen als redacteur en co-redacteur voor enkele van de belangrijkste wetenschappelijke tijdschriften in ons gebied, zoals Criminology, Criminology and Public Policy en Journal of Drug Issues. We kijken ernaar uit om voort te bouwen op onze reputatie als het meest professionele en hoogst gewaardeerde programma in het land.

.

Locaties

  • Tallahassee

    South Copeland Street,112, 32304, Tallahassee

    Vragen