Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Florida International University College of Communication, Architecture + The Arts

Florida International University College of Communication, Architecture + The Arts

Florida International University College of Communication, Architecture + The Arts

Invoering

Het College of Communication, Architecture + The Arts (CARTA) biedt onze studenten de unieke ervaring om nauw samen te werken met een bekroonde faculteit, in nationaal gerangschikte geaccrediteerde programma's, in het hart van Miami, North Miami en Miami Beach - drie van de meest levendige, diverse en creatieve steden van het land!

Gericht op onze geëngageerde missie om de informatie-, innovatie- en culturele economie van Zuid-Florida en daarbuiten te stimuleren, zijn we toegewijd aan een transdisciplinair curriculum dat onze afgestudeerden voorbereidt op zinvolle carrières en leiderschap in hun gekozen beroepen.

De missie van de SCJ Dean's Advisory Board (DAB) is om onze school op de hoogte te houden van de huidige behoeften en toekomstige trends van de beroepen en industrieën die we bedienen. DAB-leden zijn ook essentieel voor de inspanningen van onze school bij het verwerven van middelen die nodig zijn om onze ontwikkelingsdoelen te bereiken door middel van contacten met potentiële individuele, stichtingen en zakelijke donoren. DAB-leden dienen als ambassadeurs voor de school in Zuid-Florida, regionaal en internationaal. Leden genieten ook van de voldoening verbonden te zijn met een van de beste journalistieke en massacommunicatiescholen in het land.

Locaties

  • Miami

    Southwest 8th Street,11200, 33199, Miami

    Vragen