Keystone logo
Florida Institute of Technology

Florida Institute of Technology

Florida Institute of Technology

Invoering

Het begon allemaal met 37 cent

Florida Tech werd in 1958 opgericht als "Brevard Engineering College." Het begon allemaal als een idee in de geest van Jerome P. Keuper, een visionaire natuurkundige die op Cape Canaveral werkt.

Volgens de overlevering van de universiteit sprak Keuper zijn wens uit om een wetenschappelijke en technologische universiteit te creëren voor een vriend tijdens een drankje in een plaatselijke kroeg. Een medebezoeker hoorde het gesprek en schoof 37 cent wisselgeld over de bar en zei: 'Daar is je eerste donatie, Jerry. Ga nu dat college bouwen.

Dat deed Keuper dus. En wat begon met 37 cent als een avondschool voor de eerste "raketten" van het Amerikaanse ruimtevaartprogramma, is nu een veelomvattende nationale onderzoeksuniversiteit die wereldwijd wordt erkend voor uitmuntendheid in het voorbereiden van studenten op een loopbaan van de toekomst.

Kernwaarden

 • Onderzoek ten behoeve van de hele mensheid
 • Onderwijs voor een leven lang succes
 • Wereldburgerschap voor een betere wereld

Missieverklaring

Florida Institute of Technology's missie is om onderwijs van hoge kwaliteit te bieden aan een cultureel diverse studentenorganisatie om studenten voor te bereiden op het betreden van de wereldwijde beroepsbevolking, het zoeken naar mogelijkheden voor hoger onderwijs en het dienen binnen hun gemeenschap. De universiteit probeert ook kennis uit te breiden door middel van fundamenteel en toegepast onderzoek en om te voorzien in de diverse economische, culturele en maatschappelijke behoeften van onze lokale, nationale, nationale en internationale kiesdistricten.

Ter ondersteuning van deze missie zetten we ons in voor:

 • De ontwikkeling van studenten bevorderen door een productieve institutionele beoordelingscultuur te bevorderen en in stand te houden die leidt tot de voortdurende verbetering van academische en administratieve programma's
 • Het ontwikkelen van een organisatiecultuur die intellectuele nieuwsgierigheid, een gevoel van verbondenheid en een gedeeld doel tussen docenten, studenten en personeel waardeert en aanmoedigt, en het streven naar uitmuntendheid bij alle inspanningen
 • Werven en ontwikkelen van excellente docenten om leiders te worden in hun respectieve vakgebieden en internationaal erkende wetenschappers
 • Erkenning krijgen als een effectieve, innovatieve, technologiegerichte onderwijs- en onderzoeksinstelling
 • Het werven en behouden van een excellente, zeer selecte en cultureel diverse studentenpopulatie
 • Voortdurend de kwaliteit van het leven op de campus verbeteren voor alle leden van de universitaire gemeenschap
 • Het bieden van persoonlijke en loopbaangroeimogelijkheden voor zowel traditionele als niet-traditionele studenten en leden van de faculteit en het personeel
 • Beveiligen en behouden van professionele accreditatie voor alle geschikte programma's

138708_Clean_Room.jpg

Wij zijn Florida Tech

Wat we zijn, is een particuliere, gemengde, residentiële, onderzoeksintensieve, doctoraatsverlenende universiteit in Melbourne aan de zonnige "Space Coast" van Florida. Maar wie we zijn is zoveel meer. Wij zijn een gemeenschap van onderzoekers, wetenschappers en studenten van over de hele wereld. Wij zijn ingenieurs, vliegeniers, innovators, leiders, opvoeders, atleten en astronauten. We hebben de hersenen van raketwetenschappers en de harten van Panthers. Wij zijn Florida Tech.

We zijn meedogenloos

Florida Tech is een universiteit van leiders en studenten - een diverse gemeenschap van studenten, personeel, docenten en alumni die verenigd zijn in het meedogenloze streven naar grootsheid.

Wij zijn internationaal

Studenten uit meer dan 90 landen over de hele wereld kiezen ervoor om te leven en te leren bij Florida Tech, waardoor we een echt wereldwijde universiteit zijn. Als we #YouAreWelcomeHere zeggen, menen we dat.

Wij creëren de toekomst

Een van de belangrijkste principes van de missie van Florida Tech is het bevorderen van wetenschap en technologie ten behoeve van de aarde en al haar bewoners. Dus dat is wat we doen.

We hebben Panther Pride

Je voelt het misschien de eerste keer dat je de campus bezoekt, de dag dat je afstudeert of ergens daar tussenin. Maar als je dat doet, zul je zien dat Panther Pride meer is dan schoolgeest. Het is een gezin.

Wij leggen verbindingen

Florida Tech is er trots op deel uit te maken van de Brevard County-gemeenschap en verwelkomt zijn buren om de vele persoonlijke, professionele, zakelijke en culturele kansen te ontdekken die we te bieden hebben.

Wij zijn STEM

Er is een reden waarom Florida Tech bekend staat als Florida's STEM University™. Simpel gezegd: Wetenschap, Technologie, Engineering en Wiskunde zitten in ons DNA. Dit maakt STEM tot een drijvende kracht achter wie we zijn, wat we doen en waarom we bestaan.

Locaties

 • Melbourne

  West University Boulevard,150, 32901, Melbourne

Vragen