Keystone logo
Florence Classical Arts Academy

Florence Classical Arts Academy

Florence Classical Arts Academy

Invoering

Gesticht in Florence in 2009, geïnspireerd door onze Russische directeur Molugova Nadezhda en academici, is de Academie strategisch gelegen in de Italiaanse stad Florence; een ideale plek om kunst te leren en te ontwikkelen en een leven te leiden waarin elke dag het oog wordt gevangen door de historische schoonheden van de historische Italiaanse kunst, een plek waar u kunt leven en de ware " dolce vita " kunt ervaren.

75975_75958_IMG_4482.jpg

De plaats is een bekende inspiratiebron die de kunstenaar zeker ten goede komt. Florence biedt een rijke en stimulerende omgeving voor kunststudies en wonen, een geweldige levenservaring. Hier staat u in direct contact met werken van vele grote meesters - waaronder Michelangelo , Leonardo da Vinci en Botticelli , die allemaal hun naam hebben gemaakt in deze stad. Onder de vele kunstgalerijen en musea, zijn er de " Uffizi Gallery " en " Pitti Palace " die wereldberoemd zijn.

De stad biedt een levendig en veilig nachtleven en alle modewinkels van ontwerpers, een groot aantal bars en restaurants. Onze Academie is mooi gelegen op ongeveer 20 minuten loopafstand van het centrum , in een zeer goed bediend gebied.

Onze lesmethode werd 300 jaar geleden geboren toen Russische kunstenaars het ontwikkelden, voornamelijk geïnspireerd door Italiaanse en Franse meesters uit de Renaissance en latere perioden . Verschillende beroemde kunstenaars hebben bijgedragen aan deze methode en onder hen: Repin , Surikov , Serov , Levitan , Vasnetsov en Kuindzhi .

De missie van onze Academie is om voort te bouwen op zulke grote tradities en studenten te helpen nieuwe wegen te verkennen, net zoals de eerste ' avant-garde'- kunstenaars dat op hun tijd deden. Dat betekent zichzelf op nieuwe manieren uitdrukken door een diep begrip van technieken, opgedaan door een geïntegreerde academische benadering.

Onze professoren zijn bekwame kunstenaars die zijn afgestudeerd aan de beste Russische academies. We hebben een zeer vriendelijke omgeving waarin studenten intensief moeten werken, maar met onze professoren altijd klaar om te luisteren, te begeleiden en aan te moedigen.

Dankzij hun ervaring kunnen ze de studenten helpen door hen te helpen hun potentieel te uiten en professionele kunstenaars te worden, door te werken aan onderwerpen als schilderen , tekenen , anatomie , compositie , chromatiek , perspectief en kunstgeschiedenis .

Locaties

  • Florence

    Via Giuseppe Galliano, 78, 50144, Florence

Vragen