Keystone logo
Five Branches University

Five Branches University

Five Branches University

Invoering

Points of Excellence

Al meer dan 30 jaar, Vijf Takken University, Graduate School van de Traditionele Chinese Geneeskunde heeft de normen voor excellentie in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) onderwijs en gezondheidszorg in te stellen.

gerespecteerde University

Erkend als een van de natie boven TCM scholen, Universiteit van Vijf Takken biedt het hoogste niveau van de professionele onderwijs en gezondheidszorg in de Traditionele Chinese Geneeskunde en integratieve geneeskunde in de VS en internationaal.

Twee Californië Campussen

U kunt kiezen uit onze twee prachtige campussen in Santa Cruz en San Jose, Californië of het bijwonen van lessen op beide om te genieten van een adembenemend uitzicht over de kust of unieke culturele stad ervaringen. Beide campussen bieden veel zon en een gevarieerde en progressieve omgeving om in te wonen.

Health Centers

De Universiteit van Vijf Takken Health Centers gevestigd in Santa Cruz en San Jose, Californië bieden de beste van TCM gezondheidszorg. De behandeling van meer dan 160 patiënten per dag, onze gezondheidscentra zijn de ideale plek voor studenten om ervaring op te doen in een klinische omgeving en voor TCM artsen en artsen om uitzonderlijke zorg bieden aan hun patiënten. Ons team bestaat uit specialisten in neurologie, interne geneeskunde, gynaecologie, kindergeneeskunde, oncologie, dermatologie, immuun-deficiëntie, oogheelkunde, pijnbestrijding, gastro-enterologie en cardiologie.

Master, Doctoraal en Certificate Programs

Ons nationaal erkende meester van de Traditionele Chinese Geneeskunde (MTCM) en Doctor in de Acupunctuur en Oriental Medicine (DAOM) programma's bieden een sterke basis in TCM diagnose, acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde, de nieuwste TCM onderzoek, uitgebreide klinische opleiding en een uitgebreide integrale geneeskunde onderwijs. Onze Aziatische Massage en Lichaamswerk certificatie programma biedt studenten de mogelijkheid om zowel Californië en nationale massage certificering ontvangen.

Ervaren faculteit en Klinische Experts

Leer van de meest volbracht faculteit TCM onderwijs. Veel van onze artsen en leraren hebben tientallen jaren ervaring in het lesgeven en het beoefenen van TCM in gerenommeerde ziekenhuizen en medische scholen in China en de VS.

Integrative Medicine op zijn Best

Gedurende het MTCM programma, zult u de oude en diepgaande principes van TCM diagnose en behandeling, acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde te leren, samen met de beste van de westerse geneeskunde. Als DAOM student zul je je TCM kennis en vaardigheden door te leren geavanceerde niveaus van de traditionele Chinese en westerse geneeskunde diagnose, medische specialismen, cross-verwijzingen en de daadwerkelijke praktijk van interdisciplinaire geneeskunde versterken.

Uitgebreide Herbology Training

Universiteit van Vijf Takken wordt gerespecteerd onder TCM colleges voor haar uitstekende herbology afdeling. Onder onze instructeurs is Dr. Jeffrey Pang, de afstammeling van een beroemde Chinese kruidendokter. Onze kruid apotheek bevat meer dan 400 ruwe kruiden, gecatalogiseerd en opgeslagen in traditionele houten laden, en meer dan 350 patent formules.

Specialty Certificate Options

Als een MTCM student kun je specialty certificatie ontvangen in Sports Medicine, Medical Qigong, Vijf Element en Tuina massage te versterken en te onderscheiden van uw TCM praktijk. Het DAOM programma biedt geavanceerde opleiding door vooraanstaande TCM specialisten, artsen en opvoeders om de praktijk met de kennis en vaardigheden om verder te specialiseren in hun TCM praktijk: Women's Health, Medicine Neuromusculaire en familie geneeskunde.

Study in China, Taiwan en Korea

Onze Study Abroad programma is een van de beste manieren om de authentieke praktijk te ervaren van TCM geïntegreerd met de moderne westerse geneeskunde. Reis naar Azië TCM leren van zeer deskundige artsen en leraren en uitgebreide klinische opleiding in een ziekenhuis, met inbegrip van het verdienen van een Ph.D. ontvangen op onze zuster scholen in Hangzhou, Tianjin en Shenyang, China.

Permanente Vorming

Onze toewijding aan excellentie in het onderwijs gaat verder dan afstuderen met onze permanente educatie programma's. Brengen deskundige leraren en docenten samen, bieden wij een breed scala van hoge kwaliteit cursussen in geavanceerde Traditionele Chinese Geneeskunde en zorgen voor certificering in de Aziatische Massage en Lichaamswerk en medische Qigong.

Financiële steun Programs

Five Branches University is een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs goedgekeurd voor deelname aan de federale financiële steun van de programma's voor de MTCM, Mac en DAOM programma. Onze financiële hulp programma's kunnen u helpen bij het voldoen aan de financiële kosten van uw opleiding, met inbegrip van zowel collegegeld en de kosten van levensonderhoud.

Carrièremogelijkheden

Onze professionele samenwerkingsverbanden met Stanford University, de Comprehensive Cancer Center van de Alta Bates Top Medical Center, Kaiser-Permanente, Zhejiang Chinese Medical University en Tianjin Universiteit van Traditionele Chinese Geneeskunde bieden u een uitstekende studie- en carrièremogelijkheden in de hele wereld. Carrières op het gebied van TCM groeien en omvatten: de oprichting van een eigen praktijk, de toetreding tot een groepspraktijk, het werken in een integratieve medisch centrum, en het scheppen van kansen in het onderwijs, uitgeverijen, of onderzoek.

Wat uw carrière keuze, zullen onze loopbaanontwikkeling afdeling begeleiden en ondersteunen bij het nastreven van uw optimale carrière, die u met de zakelijke kennis, vaardigheden en het niveau van het vertrouwen nodig is om een ​​succesvolle Traditionele Chinese Geneeskunde practitioner geworden.

Graduate Success

Onze MTCM afgestudeerden consequent het bereiken van de hoogste passerende scores op zowel de California acupunctuur licentie-examen en de nationale certificatie-examens. Na het afstuderen, zult u worden gekwalificeerd in te schrijven in onze Doctorate en PhD-programma, een aanvraag voor een top-betaalde functie bij een medische instelling of om een ​​succesvolle TCM praktijk overal in de wereld vast te stellen.

Five Branches bleek buitengewoon volbracht alumni die leiders zijn in elk facet van TCM: huisartsen, leraren, auteurs, internationale docenten, consultants en onderzoekers. De toegang tot deze alumni bieden uitstekende mogelijkheden om te netwerken voor de professionele ontwikkeling.

Wij hopen dat u ons aan te sluiten bij Universiteit van Vijf Takken voor een echt onderscheidende educatieve ervaring en de lonende carrière pad van de Traditionele Chinese Geneeskunde te ontdekken.

The Five Branches

Universiteit van Vijf Takken ontleent zijn naam aan de vijf takken van de Traditionele Chinese Geneeskunde, die onderhouden en herstellen van de harmonie van een individu met de natuur: acupunctuur, Kruidenkunde, Tuina massage, Energetica en Chinese Dietary Medicine.

Acupunctuur

Acupunctuur maakt gebruik van zeer fijne naalden om Qi (Yang) en Blood (Yin), geproduceerd door de inwendige organen, die uitmonden in de reguliere kanalen en extra meridianen die natuurlijk door het hele lichaam te reguleren. Volgens de TCM theorie, zijn alle menselijke lichamelijke aandoeningen of ziekten gerelateerd aan de disfunctie van Qi en bloed. Door het inbrengen van acupunctuurnaalden in de juiste punten, tonify we Qi en Bloed tekortkomingen of blazen hun stagnatie, wat resulteert in een betere geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Herbology

Herbology is de bereiding en het gebruik van planten en mineralen als geneesmiddelen op recept. Chinese kruidengeneeskunde wordt gevonden in vele vormen, zoals poeder, pillen, thee en crèmes. Deze kruiden de behandeling van aandoeningen en ziekten door middel van interne of externe absorptie. Aangezien Chinese kruiden verschillende smaken, eigenschappen, aard en functies, en omdat ze in verschillende kanalen, de kruiden het vlot verloop van Qi en bloed, alsmede evenwicht van Yin Yang en het lichaam.

Tuina massage

Tuina Massage verwijst naar het gebruik van traditionele Chinese massage om verwondingen van pezen en spieren en organen aandoeningen. Tuina oefent druk uit op de punten, evenals het toepassen van specifieke bewegingen langs de meridianen, te reguleren en te harmoniseren van de stroom van Qi en Bloed.

energetica

Energetica zijn oefeningen die genezen door middel van ritmische ademhaling en bewegingen van het lichaam. Energetica omvat interne genezing kunsten, zoals de Vijf-Animal oefening ontwikkeld door Hua Tuo, meditatie, Medische Qigong en verschillende stijlen van Taijiquan, een interne krijgskunst beoefend over de hele wereld.

Chinese Dietary Medicine

Chinese Dietary Geneeskunde is een zeer effectieve methode van zelf-behandeling overgeleverd in China meer dan duizenden jaren. Net als alle agrarische samenlevingen, China begrijpt het cruciale verband tussen voeding en gezondheid. Zo TCM artsen voorschrijven energetisch uitgebalanceerde diëten om disharmonieën behandelen in het Qi, Bloed en orgaanfuncties, met behulp van de energetische profiel van levensmiddelen.

Om vijf takken, zijn wij van mening TCM onderwijs biedt een diepgaand zicht op de menselijke relatie met de natuur-een filosofische opvatting in het hart van alle grote menselijke beschavingen. Wij willen deze inherente TCM wijsheid te bestendigen.

Missie

Universiteit van Vijf Takken, een Graduate School of Traditional Chinese Medicine, is gewijd aan het opleiden van studenten tot uitzonderlijke huisartsen, docenten en onderzoekers worden.

Ons doel

Universiteit van Vijf Takken is gewijd aan:

 • Bieden het hoogste niveau van beroepsopleidingen in de Traditionele Chinese Geneeskunde en integratieve geneeskunde in de VS en internationaal.
 • Ontwikkelen van hooggekwalificeerde TCM klinische praktijk, docenten en onderzoekers.
 • Advance de praktijk van TCM als een onafhankelijk medisch modaliteit door middel van klinische praktijk, onderwijs en onderzoek.
 • Stimuleer professionele samenwerking tussen TCM beoefenaars, docenten, patiënten en andere zorgverleners om het wereldbeeld van de gezondheidszorg te transformeren; TCM erkennen als een belangrijk onderdeel van de wereldwijde geneeskunde.
 • Ondersteuning van een internationale en gevarieerde culturele gemeenschap door het aanbieden van onze programma's in drie talen en door studenten de mogelijkheid om in het buitenland te studeren.
 • Stimuleren van een professionele omgeving voor docenten, medewerkers en studenten die academische uitmuntendheid en persoonlijke groei en ontwikkeling bevordert.
 • Bieden een uitzonderlijke TCM en integratieve geneeskunde patiëntenzorg aan de gemeenschap door middel van de Universiteit van Vijf Takken gezondheidscentra.
 • Educatie van het grote publiek over de grote voordelen van TCM gezondheidszorg door middel van permanente educatie programma's en community colleges.

Visie en Waarden

In de komende 20 jaar, zal Universiteit van Vijf Takken uitgroeien tot een internationale universiteit, het onderwijs op hoog niveau TCM onderwijs in het Engels, Chinees en Koreaans en het aanbieden van TCM gezondheidszorg in een integratieve geneeskunde omgeving in de VS en wereldwijd.

views TCM filosofie geneeskunde als een medelevende reactie op het menselijk lijden. We zullen deze filosofie omarmen door het stimuleren van ondersteunende en humanistische academische en de gezondheidszorg omgevingen. Onze faculteit leden zullen worden gekozen op basis niet alleen op wetenschappelijke excellentie, maar ook de passie die zij uitstralen, terwijl het onderwijs en mentoring studenten. Onze studenten zullen worden gekozen voor academische competenties en hun medeleven en betrokkenheid bij anderen te dienen.

Vier trends zullen onze visie beïnvloeden in de komende 20 jaar: Een toenemend aantal patiënten zal blijven hooggekwalificeerde TCM beoefenaars als primaire zorgverleners te zoeken. TCM scholen zullen blijven om hun programma's te verbeteren om hooggeschoolde TCM klinische beoefenaars om deze groeiende vraag te voldoen.

TCM universiteiten in China en medische deskundigen in de VS zal blijven samenwerken en delen hun expertise in TCM en westerse geneeskunde, een essentieel onderdeel voor de gevorderde ontwikkeling van TCM doctoraatsprogramma's en onderzoek.

Wetenschappers, onderzoekers en medische instellingen zal blijven om de diepte en de werkzaamheid van TCM onderzoek, wat resulteert in een grotere acceptatie van de Chinese geneeskunde onder medische professionals en medische scholen.

Een grotere vraag naar geïntegreerde zorg zal evolueren als beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg samen te voegen tot volledige gezondheid behoeften van de bevolking aan te pakken door het opleiden van elkaar over hun werk en samenwerken om effectieve behandeling te geven, ziekten te voorkomen en het bevorderen van een optimaal welzijn voor patiënten.

Locaties

 • Santa Cruz

  200 7th Avenue Santa Cruz, CA 95062, , Santa Cruz

  • San Jose

   1885 Lundy Ave, Ste 108

   Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen