Keystone logo
FinTech School

FinTech School

FinTech School

Invoering

FinTech vormt de toekomst van finance en global banking met technologie. Financiële instellingen willen evolueren, maar hebben hulp nodig bij het integreren van FinTech in hun bedrijfsmodel. Technologieprofessionals willen financiële instellingen helpen zich voor te bereiden op Finance 2.0, maar hebben vaak onvoldoende zakelijke context. Ondernemers proberen bestaande bedrijfsmodellen te verstoren, maar hebben hulp nodig om hun ideeën om te zetten in levensvatbare producten en / of oplossingen.

Dit is waar we binnenkomen.

two people handshaking above table with laptop

rawpixel / Unsplash

Cursussen en programma's voor verschillende behoeften

De FinTech School biedt praktische training over de nieuwste FinTech-sector, onderwerpen voor ondernemerschap en productontwikkeling aan individuen, instellingen en ondernemers wereldwijd. Mensen die op de hoogte willen blijven van trends in de branche, zullen onze cursussen nuttig vinden. Degenen die willen innoveren in deze ruimte zullen vinden dat onze uitgebreide programma's of onze on-site boot-camp-achtige training meer geschikt zijn.

Praktische training door ondernemers te oefenen

Het is geen academische instelling. De FinTech School is opgericht door FinTech-ondernemers en financiële dienstverleners die daar zijn geweest en dat hebben gedaan. Ze hebben tientallen jaren ervaring in de financiële sector, verspreid over traditionele bedrijven zoals Goldman Sachs en BlackRock. Ons team heeft ook FinTech-startups opgericht die zijn afgestudeerd aan toonaangevende programma's zoals Y-combinator en producten hebben op de markt gebracht die nu worden gevolgd door venture capitalists.

person using silver laptop computer on desk

John Schnobrich / Unsplash

Ondersteuning ecosysteem

We maken deel uit van een groter FinTech innovatie-ecosysteem, FinTech Portfolio, dat ons onderwijs uitbreidt met onderzoek, technische hulpmiddelen en mentoring (incubator en accelerator) ondersteuning. Hierdoor kunnen ondernemers, particulieren en instellingen overstappen van 'kennis' naar 'uitvoering'.

Locaties

  • San Francisco

    California Street,101, 94111, San Francisco

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen