Keystone logo
Fort Hays State University Graduate School Master of Science in de biologie
Fort Hays State University Graduate School

Master of Science in de biologie

0 Hours

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* 18 credit-uren, voor niet-ingezetenen

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Master of Science in de biologie

&nbsp

De afgestudeerde programma in de biologie voorziet u van flexibiliteit na te streven gevorderde studie in gebieden als biologie, plantkunde, behoud biologie, ecologie, visserij biologie, microbiologie, rangeland biologie, systematiek, wildlife biologie en zoölogie.

Graduate curricula zijn dat niet als zodanig, maar veeleer programma's zijn ontworpen met uw grote professor en gediplomeerde commissie, op basis van uw individuele behoeften en carrière doelen. Uw graduate studie kan leiden tot een terminal Master of Science graad of bereiden je voor opneming in een doctoraal opleiding aan een andere universiteit. Alle graduate programma's voor onderzoek beroepen of doctoraalprogramma's omvatten een onderzoeksproject en thesis ontwikkeld in overleg met uw grote professor en graduate commissie.De verdediging bestaat uit een mondelinge presentatie van de resultaten die openstaat voor het publiek, gevolgd door een gesloten sessie met uw adviseur en promotiecommissie. Je moet ook met succes te voltooien een uitgebreid mondeling examen. Meer informatie kan worden verkregen bij de Graduate School.

Als u een graduaat als secundaire leraar in de biologie, of als u wenst een "algemene " meester 's graad na te streven, kan u de niet-scriptie optie, die extra cursussen en een research paper in plaats vereist van een proefschrift. Een mondelinge presentatie is niet vereist voor de niet-scriptie optie, maar de uitgebreide mondeling examen is. Voor informatie over mogelijkheden voor een zomer-only programma voor voortgezet onderwijs, contact opnemen met de afdeling stoel.

&nbsp


Graduate Assistentschappen en honoraria

Alle afgestudeerde assistentschappen worden beschouwd als half-time posities (19 uur per week).De Graduate School biedt momenteel de afdeling Biologische Wetenschappen met 8 Graduate Teaching assistentschappen (GTAs) van $ 7.000 per 9 maanden (herfst en voorjaar semesters). GTAs ook een volledige collegegeld afstand van 6-9 credit-uren, maar GTAs moet betalen andere kosten beoordeeld per credit uur (bv, student gezondheid kosten, student activiteit tegen betaling), die variëren elk jaar (meestal rond de $ 15-25 per credit uur) . De typische workload voor een GTA is onderwijs te geven of helpen in 3 secties laboratorium per week in 2 cursussen (bijvoorbeeld 2 inleidende biologie labo's en 1 zoölogie lab). GTAs zijn beperkt tot een maximum van 4 semesters. Summer GTA functies ook beschikbaar zijn (1474 dollar voor de 8 weken), assisteren bij een practicum of andere plichten, en deze tellen niet mee tegen de limiet van 4 semesters. In de zomer, het collegegeld afstand heeft betrekking op de 3 vereist credit-uren.

Twee Graduate Curatorial assistentschappen (GCAS) zijn verkrijgbaar bij het ​​Sternberg Museum of Natural History. Een GCA helpt bij curatie van de "droog " zoölogische collecties (zoogdieren, vogels en insecten), en men werkt in de "nat " collecties (voornamelijk vis en herps). Het museum heeft ook 4 Graduate Wetlands assistentschappen (GWAS) om met de onderwijs-en onderzoeksactiviteiten assisteren bij de Kansas Wetlands Education Center in Cheyenne Bottoms State Wildlife Area. Alle van het museum en educatief centrum assistentschappen zijn $ 12.000 per 12 maanden, maar ze niet voorzien van een collegegeld ontheffing. Echter, studenten van buiten Kansas ontvangen van een van deze assistentschappen betalen alleen in-state collegegeld.

Graduate Research assistentschappen (GRAS) kan geregeld worden als financiële ondersteuning wordt geleverd door een bron buiten de universiteit. GRAS kan worden geregeld voor een periode van 9 of 12 maanden, afhankelijk van de beschikbare middelen.GRAS bevatten geen collegegeld ontheffing. Echter, zoals met het museum en educatief centrum assistentschappen, afgestudeerde studenten betaald via een GRA te betalen in-state collegegeld.

Een ander onderzoek optie is de Fleharty Fellowship, een gedeeltelijk begiftigd onderzoek assistentschap van 7.000 dollar per 9 maanden met een volledige collegegeld afstand van 6-9 credit-uren. Zo is de gemeenschap is vergelijkbaar met een GTA, maar je bent niet verplicht om les te geven. In plaats daarvan verbetert u de kwaliteit van uw onderzoek en presenteren de resultaten in een mondelinge presentatie voor het publiek geopend. Deze presentatie naast de mondeling als deel van een verdediging. Twee Fleharty beurzen zijn beschikbaar op een concurrerende basis. Omdat een onderzoeksplan moeten worden getroffen voor u in aanmerking komen voor een Fleharty Fellowship, is het meestal toegekend aan studenten die tijdens hun tweede jaar van de graduate studies. De deadline voor de Fleharty fellowship is 12 februari (Charles Darwin 's verjaardag).

Naast het ondersteunen door middel van graduate assistentschappen, kan graduate en undergraduate studenten van toepassing voor studenten honoraria om te helpen de kosten van deelname aan professionele vergaderingen door middel van presentatie van je onderzoek of dienst als officier in een professionele organisatie te dekken. Typisch deze kosten zijn die voor de indiening en registratie. Voor de meeste vergaderingen, faculteit bij de afdeling Biologische Wetenschappen regelen van vervoer naar de vergadering in een voertuig van de universiteit motor zwembad.

&nbsp


Het aanvragen van Toelating tot de Graduate School

Om te solliciteren voor toelating tot de FHSU Graduate School en een afgestudeerde assistentschap, cjntact de Graduate School. Toepassingen zijn het gevolg in de Graduate School op 15 maart voor het volgende academiejaar.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master in cellulaire en moleculaire biologie
    • Cagliari, Italië
  • GREEN Graduate Program - Materialen geïnspireerd door de natuur en voor energie en duurzame technologieën (MINEST)
    • Pau, Frankrijk
  • MS in biologische wetenschappen
    • Fargo, Verenigde Staten