Keystone logo
Fort Hays State University Graduate School

Fort Hays State University Graduate School

Fort Hays State University Graduate School

Invoering

FHSU is de toonaangevende vooruitstrevende, ondernemende universiteit van de Midwest. We hebben een inschrijving van meer dan 13.000 studenten en bieden honderden certificaat en opleidingen in de geassocieerde deelneming, bachelor en master-niveau door middel van 28 academische afdelingen. We trekken doelgerichte studenten die premier leermogelijkheden willen zowel binnen als buiten het klaslokaal gecombineerd met buitengewone één-op-één aandacht en steun.


Onze docenten zijn uitstekende leraren die leerlingen te motiveren om hun unieke talenten te ontwikkelen. Als gevolg daarvan, onze studenten afstuderen met een diepe waardering van kennis en professionele vaardigheden en het zelfvertrouwen dat ze een concurrentievoordeel geven in hun loopbaan, nu en voor een mensenleven.


Gelegen halverwege tussen Denver en Kansas City, FHSU is een gastvrije gemeenschap in het hart van het historische Hays, een gemeenschap die de grens wortels en zijn moderne gevoeligheid viert - coffeeshops, one-of-a-kind restaurants, winkels en een levendige kunst scene.


Fort Hays State University heeft lange tijd een beleid om informatie direct beschikbaar en zorgt voor overeenstemming met landelijke HEA en HEOA wetgeving.

Academische Zaken

Of u nu een middelbare school in het westen van Kansas op zoek naar uw college carrière, een lid van de militairen op zoek naar je diploma, of een professional op zoek naar voortgezet onderwijs te voltooien beginnen, Fort Hays State University biedt honderden diploma, certificaat en natuurlijk opties aan de undergraduate en graduate niveau.

Fort Hays State University wil alle personen met innovatieve, toegankelijke en betaalbare educatieve mogelijkheden. Onze eerste prioriteit is om studenten uit te rusten met de diepte-onderwijs, praktische hands-on ervaring en internationaal perspectief nodig om succesvol te zijn, betrokken leden van de 21ste eeuw personeelsbestand.

  • Leermogelijkheden met een uitzonderlijke diepte
  • Uitstekende faculteit die buitengewone aandacht en steun te leveren
  • Verwachting van sociale, maatschappelijke en professionele betrokkenheid
  • Het ontwikkelen van partnerschappen die culturen bij elkaar te brengen, perspectieven, en denken
  • Innovatie die oplossingen drijft

Toekomstige internationale studenten

Er zijn drie manieren waarop u kunt toepassen op Fort Hays State University bij te wonen als een internationale student: als een afgestudeerde student, als een undergraduate student, als een Engels als tweede taal Student.

U kunt Toegang tot 22 graduate programma's beschikbaar voor internationale studenten, waaronder het bedrijfsleven, de wetenschap, en IT-opleidingen te krijgen. Er zijn meer dan 60 geaccrediteerde opleidingen te kiezen voor grote in als een undergraduate student. Engels training is beschikbaar vanaf het begin door middel van geavanceerde niveaus van Engels taalvaardigheid.

Campus


Fort Hays State University is een veilige, mooie en vriendelijke campus met ongeveer 4300 studenten het nemen van lessen op de campus, waaronder ongeveer 270 uit 24 verschillende landen. Onze docenten en personeel staan ​​bekend om hun uitzonderlijke persoonlijke aandacht en ondersteuning aan studenten en hulp voor internationale studenten is ook op zijn plaats, zoals het Engels als tweede taal programma en personeel gewijd aan het verstrekken van hulp voor buitenlandse studenten in het International Student Services office.

FHSU bevindt zich in Hays, Kansas, halverwege tussen Denver en Kansas City met vier keer per dag de lucht van en naar Denver, Colorado. Studenten genieten van de voordelen van een kleine stad leven in de brede culturele context van een universiteit met toegang tot de grote stedelijke gebieden van de Verenigde Staten.Locaties

  • Wichita

    600 Park Street

    Vragen