Keystone logo
Maastricht University, Faculty of Health, Medicine & Life Sciences Master Gezondheid en Digitale Transformatie
Maastricht University, Faculty of Health, Medicine & Life Sciences

Master Gezondheid en Digitale Transformatie

Maastricht, Nederlanden

1 Years

Request teaching languages

Full time

Request application deadline *

Sep 2024

EUR 2.314 / per year **

Op de campus

* 1 juni voor EU aanvragers

** wettelijk tarief | € 18.400 instellingstarief

Invoering

Ben je geïnteresseerd in digitale technologie en gezondheidszorg? Wil jij zorginnovaties helpen vertalen en faciliteren voor patiënten, burgers en professionals? Dan is deze masteropleiding iets voor jou. Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden direct in de praktijk toe te passen en organisaties te adviseren bij het navigeren door digitale uitdagingen.

Snelle feiten

  • Uniek masterprogramma
  • Focus op de digitale transformatie in de zorg
  • Praktijkgericht, interprofessioneel en interactief
  • Deadline inschrijving: 1 juli 2023
  • Registratiedeadline niet-EU: 1 juni 2023

Waarom dit programma?

Er is een noodzaak om de zorg te transformeren

De COVID-19-pandemie heeft de ontwikkeling en het gebruik van digitale technologie en toepassingen van kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg versneld. Zorgorganisaties, burgers, patiënten en zorgprofessionals moeten zich aanpassen aan een nieuwe manier van zorg.

De transitie naar een meer digitaal zorgproces is niet vanzelfsprekend

Technische en digitale toepassingen in de zorg komen vaak niet van de grond. Om technologie in de zorg optimaal te benutten, is het van essentieel belang dat applicaties aansluiten bij de behoeften van gebruikers, goed werken, bruikbaar, haalbaar en nuttig zijn, dat technische systemen met elkaar verbonden zijn, relevante informatie snel en veilig wordt uitgewisseld en digitale applicaties naadloos worden geïntegreerd in het zorgproces.

Het beste van beide werelden

De digitale transformatie van de gezondheidszorg vereist individuen die de kloof tussen technologie, datawetenschap en de gezondheidszorg kunnen overbruggen. Dit programma legt de nadruk op praktijkgericht, interprofessioneel onderwijs en onderzoek, met een focus op gezondheidszorg, datawetenschap, rechten, informatica, verpleegkunde en technische geneeskunde. Aangezien digitale intelligentie een steeds belangrijkere vaardigheid wordt in het personeelsbestand, biedt dit programma u de mogelijkheid om u op ongekende manieren te ontwikkelen

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen