Keystone logo
Federal University Of Juiz Fora / Universidade Federal de Juiz de Fora

Federal University Of Juiz Fora / Universidade Federal de Juiz de Fora

Federal University Of Juiz Fora / Universidade Federal de Juiz de Fora

Invoering

De Federale Universiteit van Juiz de Fora (UFJF) is een openbare universiteit in Juiz de Fora (staat Minas Gerais, Brazilië), met een geavanceerde campus in Governador Valadares (in dezelfde staat). De instelling heeft zichzelf gepositioneerd als een wetenschappelijk en cultureel centrum in een gebied van meer dan drie miljoen inwoners en behoort tot de beste universiteiten in Latijns-Amerika, met zowel nationale als internationale erkenning.

Aanwezig in het dagelijkse leven van studenten, van basisschool tot universitair niveau, investeert UFJF in de kwalificatie van zijn faculteit en van zijn onderwijstechnisch personeel, streeft naar constante actualisering van zijn laboratoria en klaslokalen, en geeft prioriteit aan een dialoog met de samenleving , voldoen aan alle voorschriften van het statief voor onderwijs-onderzoek-verlenging.

UFJF heeft nu 93 opties voor bacheloropleidingen en 36 masteropleidingen en 17 doctoraatsopleidingen, op alle kennisgebieden. Dagelijks lopen er meer dan 20.000 studenten rond op de campus, de circa drieduizend afstandsonderwijs niet meegerekend.

UFJF, opgericht als een centrum voor onderzoek en kennisproductie, bevordert de vorming van ethische, kritische, hoogwaardige prestatieprofessionals, zowel op de arbeidsmarkt als in de academische wereld, die zich inzetten voor een rechtvaardiger en gelijkwaardiger samenleving.

Locaties

  • São Pedro

    Rua José Lourenço Kelmer,s/n, 36036-900, São Pedro

    Vragen