Keystone logo
Federal University Of Goiás

Federal University Of Goiás

Federal University Of Goiás

Invoering

UFG is een onderwijs-, onderzoeks- en voorlichtingsinstelling die zich richt op het produceren, systematiseren en socialiseren van kennis en kennis, door professionals en burgers op te leiden die zich inzetten voor de transformatie en ontwikkeling van de samenleving. Gedurende zijn 59-jarige geschiedenis heeft UFG zijn activiteiten gediversifieerd en uitgebreid en vandaag de dag heeft het 102 on-campus undergraduate cursussen en 22 duizend studenten, verspreid over twee regio's, Goiás en Goiânia. In de hoofdstad heeft UFG de Aparecida de Goiânia Campus, de Colemar Natal e Silva Campus (Praça Universitária) en de Campus Samambaia. In de regio Goiás biedt UFG 7 cursussen aan, verdeeld over twee speciale academische eenheden. Naast afstuderen biedt UFG 78 stricto sensu postdoctorale cursussen tussen master-, doctoraats- en professionele mastergraden, met meer dan 4.200 studenten.

Iets fundamenteels om te weten: UFG is een openbare, seculiere en vrije universiteit. Wat betekent dat? Dat het van iedereen is, ongeacht religieuze overtuiging, sociale klasse, seksuele geaardheid, ras / huidskleur, ideologische / partijgebondenheid of enige andere specificiteit. Het betekent ook dat het wordt onderhouden door federale openbare middelen, dat wil zeggen, van de belastingen die door ons allemaal worden betaald.

Bovendien is UFG een plek waar respect voor sociaal-culturele diversiteit en vrijheid van meningsuiting centrale waarden zijn, beschermd door het statuut van de universiteit, dat respect voor iedereen en het pluralisme van ideeën garandeert, zonder enige vorm van discriminatie.

Locaties

  • Parque Itatiaia

    Rua Mucuri,920, 74968-755, Parque Itatiaia

    Vragen