Keystone logo
Fanshawe College

Fanshawe College

Fanshawe College

Invoering

Fanshawe College is een grote, door de overheid gefinancierde universiteit in London, Ontario, Canada - ongeveer twee uur rijden van Toronto en Niagara Falls. Er zijn 21.000 voltijdstudenten, waaronder meer dan 7.500 internationale studenten uit meer dan 100 landen.

Londen, Ontario, Canada

De stad Londen heeft ongeveer 400.000 inwoners en meer dan 500.000 in het grootstedelijk gebied. Het is de thuisbasis van zowel Fanshawe College als Western University. Londen heeft geweldige kunst, markten, theaters en uitgaansgelegenheden. Het staat bekend als de "Forest City" met meer dan 200 parken en in een regio omringd door 's werelds grootste zoetwatermeren. Londen heeft een internationale luchthaven en is ook bereikbaar per auto, Greyhound Bus of VIA trein. De Canadian Commission for UNESCO heeft Londen aangewezen als UNESCO City of Music.

Programma's

Fanshawe biedt meer dan 200 academische programma's, variërend van tweejarige diploma's en driejarige geavanceerde diploma's tot postdoctorale programma's (een jaar) en honours bachelor-graden (vier jaar).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-student

EAP - Engels voor academische doeleinden

Voor studenten die eerst Engels willen leren, biedt Fanshawe een EAP-programma (English for Academic Purposes). Er zijn tien niveaus in het EAP-programma, die telkens acht weken duren. Er is een gratis oefentoets beschikbaar, zodat studenten kunnen inschatten welk niveau het meest logisch is.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Fanshawe Grads krijgen banen

Volgens de meest recente KPI-onderzoeksresultaten (Key Performance Indicators) overtreft Fanshawe's afgestudeerde arbeidsparticipatie van 87,6% het provinciale gemiddelde met twee procent. Bij een enquête zes maanden na het afstuderen, gaf 80,2% van de Fanshawe-alumni aan tevreden te zijn met hun hbo-opleiding - en 94,2% van de werkgevers is tevreden met de vaardigheden en bijdragen van Fanshawe-afgestudeerden.

Extra's

Alle voltijdstudenten op de London Oxford Street-campus ontvangen een voltijdse LTC-buspas, lidmaatschap van het Student Wellness Centre en ziektekosten- en tandheelkundige dekking via Morcare. Er zijn veel clubs en sportteams bij Fanshawe - voor spelers en voor fans!

Campusfuncties

  toelatingen

  Bekijk hier onze toelatingsvoorwaarden: href="https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

  Fanshawe Cares

  Fanshawe biedt een Arrival Services-pakket genaamd Fanshawe Cares voor alle nieuwe internationale studenten. Fanshawe Cares omvat:

  • Airport Groet Service gerund door studentambassadeurs;
  • Vervoersshuttleservice van Pearson Airport in Toronto naar London, Ontario;
  • Twee overnachtingen voorzien (indien nodig);
  • Hulp bij het vinden van een woonruimte en het openen van een bankrekening (indien nodig).

  Als onderdeel van het Fanshawe Cares-programma organiseert het International Center elk semester een welkomstsessie om u kennis te laten maken met het College en zijn diensten en om u in contact te brengen met andere internationale studenten.

  Beurzen en financiering

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Locaties

  • London

   London Campus 1001 Fanshawe College Blvd. London, ON N5Y 5R6 Canada, , London

  • Simcoe

   Simcoe/Norfolk Regional Campus 634 Ireland Road Simcoe, ON N3Y 4K8 Canada, , Simcoe

   • Woodstock

    Woodstock/Oxford Regional Campus 369 Finkle Street Woodstock, ON N4V 1A3 Canada, , Woodstock

    • Clinton

     169 Beech Street, N0M 1L0, Clinton

     • Kincardine

      Kincardine, Canada

      • Saint Thomas

       Saint Thomas, Canada

       • Toronto

        Bay Street,655, M5G 2K4, Toronto

        • London

         1001 Fanshawe College Boulevard, N5Y 5R6, London

        Vragen