Keystone logo
© image courtesy of Falmouth University
Falmouth University

Falmouth University

Falmouth University

Invoering

Creatief. Verbonden. Moedig.

Met meer dan 120 jaar ervaring, professionele faciliteiten, uitmuntend onderwijs, ongeëvenaarde connecties en een levendige creatieve gemeenschap, zijn we niet bang om dingen anders te doen. Bij Falmouth Universityheroverwegen we de vorm van het hoger onderwijs en leveren we impactvol onderzoek en innovatie.

CreatiefVerbondenMoedig
Een van de meest waardevolle grondstoffen in de toekomstige economie, onze focus op creativiteit betekent dat studenten, onderzoekers, ondernemers en innovators de wereld vormgeven met out-of-the-box denken.Met industriële links over de hele wereld zijn we niet alleen een centrum van creatieve innovatie, maar ook een plek die samenwerking en transdisciplinair werk met een reëel bereik viert en ondersteunt.We zijn toegewijd aan het verleggen van de grenzen van traditionele grenzen en disciplines, wat betekent dat we moedig, anders en disruptief werken om nieuwe ideeën, nieuwe manieren van denken en doen tot stand te brengen.
"De ondernemende dromers van Falmouth zullen de nieuwe regels maken en nieuwe carrières smeden. "Dawn French, kanselier

Echt doen

Onze brancheverbindingen, professionele faciliteiten, in-house bureaus en uitdagende benadering van lesgeven zorgen ervoor dat onze studenten het vanaf de eerste dag echt doen.

We zijn er trots op om samen te werken met enkele van de knapste geesten in hun respectievelijke vakgebieden, en onze studenten gaan ook met hen aan de slag. Of het nu gaat om betaalde kansen via onze bureaus (zoals Mayn), internationale plaatsing of ons programma van gastdocenten, we stellen onze studenten in staat om succesvolle, ondernemende carrières uit te bouwen door ze een voorsprong in de branche te geven.

We weten dat het op de huidige werkplek belangrijk is om flexibel te zijn. Dus naast onze portfolio met diploma's op de campus, bieden we ook online niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen aan die overal ter wereld kunnen worden voltooid en passen bij een carrière of andere verantwoordelijkheden.

Onderzoek & Innovatie

Onze onderzoekers werken in een omgeving van open innovatie om de grote uitdagingen van onze tijd aan te pakken. Deze manier van werken moedigt ons aan om over disciplines heen te werken, ideeën uit te wisselen, uitvindingen te stimuleren en ondernemersactiviteiten te ontplooien. Het erkent dat ideeën uit veel verschillende bronnen komen en dat we moeten samenwerken met partners uit verschillende sectoren, met andere bedrijven, markten en eindgebruikers.

Grensoverschrijdend samenwerken

Wij geloven dat samenwerking de katalysator is voor innovatie en het cultiveren van succesvolle carrières. Daarom leggen we de nadruk op het werken met collega's, over disciplines heen en vaak hand in hand met industriële partners.

Of het nu gaat om alumni die professionele kansen delen met studenten, online studenten die contact maken met de gemeenschap op de campus of verschillende disciplines die botsen om het onvoorstelbare te creëren, door gebruik te maken van onze eclectische wereldwijde gemeenschap blijven we verder gaan dan de mogelijkheden.

We zijn ook toegewijd om een ankerinstelling in Cornwall te zijn en de groei van de regionale economie te stimuleren. Dat betekent ervoor zorgen dat we nauw en strategisch samenwerken met de Cornwall Council, het Local Enterprise Partnership en andere lokale partners en industrieën. Bezoek onze pagina Werken met bedrijven om erachter te komen hoe we contact leggen met bedrijven en de economie van Cornwall stimuleren.

Locaties

 • Falmouth

  Falmouth Campus Woodlane, TR11 4RH, Falmouth

  • Penryn

   Penryn Campus Treliever Road, TR10 9FE, Penryn

   • Falmouth

    Woodlane, TR11 4RH, Falmouth

    Vragen