Keystone logo
Faculty of Business, Hong Kong Polytechnic University

Faculty of Business, Hong Kong Polytechnic University

Faculty of Business, Hong Kong Polytechnic University

Invoering

Welkom bij de Faculteit Bedrijfskunde van PolyU

Faculteit Bedrijfskunde, in de volksmond bekend als PolyU Business School (PBS), is een business school van wereldklasse die academische programma's van hoge kwaliteit biedt en baanbrekend onderzoek leidt in het bedrijfsleven en aanverwante disciplines. We hebben accreditaties behaald van AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) en EQUIS (EFMD Quality Improvement System).

PBS is toegewijd aan het nastreven van IDEAS (Innovation-driven Education and Scholarship) met een 3D-focus op Discovery, Design en Delivery. We realiseren kennis- en technologieoverdracht via educatieve programma's, evenals partnerschappen en nauwe banden met de industrie en de professionele gemeenschap.

PBS biedt een uitgebreid portfolio van niet-gegradueerde en postdoctorale programma's, waarvan er vele worden erkend door professionele instanties op het gebied van boekhouding, financiën, logistiek, management, marketing en transport. Naast de BBA-, MBA-, DBA- en gespecialiseerde masteropleidingen zijn er ook onderzoeksprogramma's die leiden tot de MPhil- en PhD-awards.

Om de actualiteit van onze academische programma's en gespecialiseerde consultancy te behouden, voeren faculteitsleden baanbrekend en impactvol onderzoek uit, zowel binnen als tussen hun disciplines, gefaciliteerd door ons Case Consortium en centra voor Belt and Road-ontwikkeling, branding en marketing, digitale transformatie, financiële technologie, leiderschap en innovatie, maritieme studies, scheepvaart en logistiek, en duurzaamheid en ondernemingsfinanciering. Ons onderzoek staat op de 63e plaats in de wereld (The UTD Top 100 Worldwide Business School Rankings op basis van onderzoeksbijdragen 2017-2021).

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze gemeenschap van meer dan 170 wetenschappers van wereldklasse van over de hele wereld, 4.900 studenten en 52.000 alumni.

Visie

Een toonaangevende business school in Azië zijn.

Mission Statement

Onze missie is het ontdekken, ontwerpen en leveren van innovatiegedreven onderwijs en beurzen (IDEAS) van internationale allure die een impact hebben op studenten, organisaties en het begrip van zakelijke problemen.

Vanuit de positie van Hong Kong in China zullen we studenten uit Azië en daarbuiten in staat stellen een effectieve bijdrage te leveren aan de organisaties waarin ze werken en aan de samenleving als geheel. Ze hebben een wereldwijde kijk, ethisch inzicht en het vermogen om effectief te werken in een internationale zakelijke omgeving.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Hung Hom

    11 Yuk Choi Rd, , Hung Hom

Vragen