Keystone logo
Faculdade Ideal (FACI)

Faculdade Ideal (FACI)

Faculdade Ideal (FACI)

Invoering

De Ideal School (FACI) begon in de eerste helft van 2000, met de loop van Bestuur. Sindsdien heeft zich gericht op de wetenschappelijke kwaliteit van hun opleidingen en vandaag is te zien in Para, en de instelling van hoger onderwijs met de beste PMI staat.

Met ongeveer 2.500 studenten, de FACI biedt bachelor-, bachelor en technologie, en graduate opleidingen in Management, Technology, Engineering, Architectuur, Onderwijs en Recht.

In december 2014, de FACI werd een deel van DeVry Education Group, een Amerikaanse educatieve groep met meer dan 80 jaar geschiedenis in het onderwijs en is aanwezig in 55 landen, met 160.000 studenten. Dit maakt FACI de eerste en enige internationale school van Bethlehem, dat geeft onze studenten de toegang tot een scala van voordelen en programma's, de uitwisseling naar de VS en cursus Engels gesubsidieerd. Gelegen in een prime gebied van de stad, in het district Batista Campos, FACI heeft moderne klaslokalen, laboratoria met de nieuwste apparatuur, een bibliotheek en een infrastructuur met de internationale standaard die slechts een college DeVry Brazilië kan bieden.

Wees een afgestudeerde professional in FACI betekent hebben alle ervaringen die nodig zijn om de posities van alle inhoud opgenomen in het college te nemen, oplossingen te vinden en meteen in de praktijk leefde.

Kom naar onze faculteit, kiezen voor de beste cursus voor jou en meld je aan voor onze toelatingsexamen. Als u wilt dat een onderwijs van wereldklasse, de FACI is uw beste optie.

Locaties

  • Belém

    Tv. Tupinambás, nº 461, Bairro Batista Campos, CEP: 66025-610 Belém – PA

    Opleidingen

    Vragen