Keystone logo
exMedia

exMedia

exMedia

Invoering

exMedia is een academische groep die de overtuiging dat deelt - experimentele esthetische projecten en socio-technisch onderzoek leiden tot - uitbreiding van de wetenschappelijke en creatieve horizon heeft effectief aan te pakken - existentiële menselijke omstandigheden in de 21e eeuw.

De vakgroep exMedia integreert de disciplines design, codering, ruimte, geluid en animatie. Kritische reflectie en experimentele praktijk te combineren in het projectwerk. De uitgangspunten zijn individuele vragen van de studenten, maatschappelijke ontwikkelingen en onafhankelijk onderzoek. De werkterreinen van het onderwerp groep omvatten Maker Cultuur, Hybride ruimte, cognitieve en transformatie ontwerp, gedegen onderzoek, experimentele computer wetenschap, beleid van netwerken en apparatuur, animatie en games.

De postdoctorale opleiding is gericht op kandidaten uit verschillende vakgebieden, zoals architectuur, stedenbouw, design, geluid, computer wetenschap, kunst, theorie en activisme. Economen verwachten dat de mogelijkheid om te werken aan complexe onderwerpen op een zelf te bepalen project studie. De vakgroep exMedia stimuleert studenten om nieuwe profielen te ontwikkelen, in plaats van de verwachtingen van de huidige functiebeschrijvingen en de huidige marktomstandigheden te ontmoeten. Toekomstige actie kansen voor afgestudeerden, variërend van onafhankelijkheid door middel van activiteiten in organisaties en bedrijven door middel van onderzoek.

De unieke studie een opsomming van de vakgroep maakt gebruik van de vrije ruimte van een kunstacademie, zonder te onderwerpen aan de beperkingen van de kunstwereld. In het bijzonder worden de vragen en bewerken van formulieren bevorderd die niet al weet hun plaats vanaf het begin. De projecten zijn verkennende en design georiënteerde met de huidige instrumenten ontwikkeld als elektronische microcontroller, lasersnijmachines, CNC-freesmachine model, 3D-scanners / printers. De divisie is actief laboratoria voor gedegen onderzoek en entertainment.

Locaties

  • Cologne

    Peter-Welter-Platz 2 , D-50676, Cologne

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen