Keystone logo
European Business University

European Business University

European Business University

Invoering

Over EBU

183456_milestone.png

Mission Statement

European Business University of Luxembourg zet zich in om een traditie van academische excellentie te bereiken en in stand te houden door ervoor te zorgen dat het voorop loopt in de ontwikkeling van innovatie. EBU zal ernaar streven om een referentie te worden op het gebied van kwaliteitsonderwijs van wereldklasse door gebruik te maken van de talenten van een actief ondersteund team van internationaal erkend personeel en docenten van vrouwen en mannen met een transculturele achtergrond.

Om zijn missie te ondersteunen, EBU:

  • Zal fungeren als een intellectuele bron en platform voor de wereldwijde gemeenschap;
  • Zal te allen tijde ethische normen handhaven;
  • Will maakt onderwijs toegankelijk, billijk en betaalbaar voor de wereldwijde gemeenschap;
  • Will komt tegemoet aan de behoeften van de wereldwijde gemeenschap via een verscheidenheid aan programma's;
  • Zal zorgen voor een transculturele omgeving.

124413_124291_csm_slide_chateau_f8b09521011.jpg

Een artikel over online onderwijs

De European Business University of Luxembourg is voortgekomen uit Technology Enabled Learning - Afrika, Azië en Amerika (TEL-A) opgericht om een evenwichtiger en rechtvaardiger onderwijssysteem te bieden. Beide entiteiten zijn opgericht en gevestigd in het Groothertogdom Luxemburg.

European Business University of Luxembourg (EBU) is een door de regering van Luxemburg geregistreerde Asbl. (vereniging zonder winstoogmerk) registratienummer F12020. EBU organiseert meerdere partnerschappen en gespecialiseerde online cursussen en nodigt u uit ons te helpen uw doelen te bereiken voor persoonlijke en professionele vooruitgang. Ons leiderschapsteam is toegewijd aan het vervullen van de educatieve missie van de universiteit om een traditie van academische excellentie in stand te houden door te zorgen voor onderwijs van wereldklasse door een volledig ondersteund team van internationaal erkende faculteiten die materiedeskundigen zijn.

EBU zet zich in voor het idee van evoluerende innovatie. Het is deze geest die terug te vinden is in elk aspect van ons online programma en zijn activiteiten: van onze toegewijde enthousiaste en zeer gemotiveerde faculteit en ondersteunend personeel tot ons wereldwijde netwerk van studenten en universitaire partners. In dit opzicht kunnen alle EBU uitgegeven academische certificaten worden geverifieerd via de Ethereum-blockchain. Details over hoe deze certificaten kunnen worden geverifieerd, zijn verkrijgbaar bij ons beheerteam.

EBU houdt zich in deze volgorde aan de Triple Bottom Line; People, Planet, Profit. We streven er ook naar de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling te ondersteunen .

Leer en groei met EBU Online overal ter wereld, waar u ook bent in uw carrière.

Tim Gouw / Unsplash

Three businesswomen

Locaties

  • Luxembourg City

    Château de Wiltz L-9516 Wiltz G.D. of Luxembourg, , Luxembourg City

Vragen