Keystone logo
© Carrianna Field
Euroinnova International Online Education

Euroinnova International Online Education

Euroinnova International Online Education

Invoering

Euroinnova International Online Education , is een centrum voor hogere en postdoctorale studies gespecialiseerd in open, online en afstandsonderwijs op internationaal niveau, met als doel in te spelen op de opleidingsbehoeften van bedrijven, werknemers en individuen.

Momenteel zijn we in 16 landen, hebben we een staf van 150 docenten en samenwerkende experts in meer dan 400 opleidingsgebieden en met e-learning technologie gespecialiseerd in goedgekeurde online cursussen, afstandscursussen en Baremables universitaire cursussen in het onderwijs, secundaire en gezondheidsvacatures.

Dit alles, samen met de strenge pedagogische criteria en de persoonlijke aandacht voor de student door ons team van onderwijsexperts, garanderen kwaliteitsvol leren verkregen door AENOR.

Euroinnova International Online Education is een van de bedrijven met de hoogste groei in het nationale panorama van afstandsonderwijs. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Granada, maar ons expansiebeleid heeft ertoe geleid dat we momenteel een lokale service aanbieden in verschillende Latijns-Amerikaanse landen, waardoor ons ontwikkelingsproces wordt geconsolideerd.

Onze studentenclub heeft meer dan 20.000 leden, waar duizenden leermiddelen beschikbaar zijn. We hebben ook een Job and Stage Exchange waar momenteel honderden bedrijven uit verschillende sectoren al meer dan 30.000 executives en middle managers van meer dan 4.000 grote bedrijven in binnen- en buitenland hebben opgenomen.

Locaties

  • Atarfe

    Calle Chile, 18230, Atarfe

Vragen