Keystone logo
© Euroaula Barcelona
Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Invoering

banner_quienes_somos_011

Het EUROAULA University College is een instelling opgericht in het jaar 1987 en gespecialiseerd in toeristische opleidingen. Sinds 1997 is EUROAULA verbonden aan de Universiteit van Girona en biedt het de graad in toerisme, de dubbele graad in toerisme en internationale gastvrijheid en toerismebeheer, evenals master- en postdoctorale graden. Daarom zijn die universitaire studies volledig officieel en erkend.

Evenzo is Euroaula een centrum erkend door het Departement d´Ensenyament van de Generalitat van Catalonië , voor het onderwijzen van Hogere Studies van Beroepsopleiding met officieel goedgekeurde certificering DOGC ENS/2116/2002/ van 8 juli.

Wij zijn een onderwijsinstelling gespecialiseerd in toerisme met pedagogische innovatie roeping. In EUROAULA leiden we de toekomstige professionals van de toeristische sector op met behulp van theoretische kennis en de studie van echte gevallen.

Onze ruime onderwijservaring erkent ons als leiders in beroepsopleiding, door onze studenten de tools ter beschikking te stellen die nodig zijn om de kennis te verwerven die ze nodig hebben voor hun opleiding en persoonlijke ontwikkeling, en hen voor te bereiden op een arbeidsmarkt die concurrerend is en voortdurend verandert.

Daarnaast maken we deel uit van de Association Européenne des Escoles d'Hôtellerie et de Tourisme , een internationale organisatie die tot doel heeft de Europese hotels en toerismescholen te promoten.

46207_logo_aeht.jpg

UNE-EN ISO 9001 is de internationale norm die de vereisten specificeert voor een managementsysteem voor opleidingskwaliteit in de University School of Tourism Euroaula. Het belangrijkste doel is de constante verbetering van de kwaliteit van onze syllabus en onze trainingsprogramma's.

Daarom zijn onze educatieve programma's sinds 2007 gecertificeerd en Euroaula overwint jaar na jaar met succes de beoordeling, uitgevoerd door Bureau Veritas.

Euroaula104

Locaties

  • Barcelona

    EUROAULA Carrer d'Aragó, 208 - 210, 08011, Barcelona

    Vragen