Keystone logo
EU Business School Switzerland Master in Digital Business
EU Business School Switzerland

Master in Digital Business

Geneva, Zwitserland

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

CHF 32.340 / per year

Op de campus

Invoering

Digitale transformatie is niet langer een toekomstig paradigma, maar een belangrijke realiteit. De zakenwereld wordt in een verbazingwekkend tempo gedigitaliseerd en bedrijven zijn actief op zoek naar digitale visionairs om hun expertise en inzicht te benutten voor elk bedrijf dat concurrerend wil blijven. Dit programma onderzoekt de theoretische en praktische implementatie- en bedrijfsmodellen waaruit een digitaal bedrijf bestaat. Studenten zullen een creatieve, ondernemende mentaliteit ontwikkelen en de sleutelcompetenties ontwikkelen die vandaag in de bedrijfswereld nodig zijn.

Leren van leiders

Evenementen die EU-studenten kennis laten maken met wereldwijd succesvolle leiders zijn een fundamenteel aspect van onze benadering van het bieden van bedrijfseducatie die uw carrière een vliegende start zal geven.

Kris Naudts, CEO van Culture Trip, en Stijn Christiaens, medeoprichter van Collibra, spraken met EU-studenten over hun reizen om wereldwijd succesvolle digitale bedrijven op te bouwen, flexibel te zijn en de grenzen van bestaande bedrijfsmodellen te verleggen.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen