Keystone logo
Universidade Estácio

Universidade Estácio

Universidade Estácio

Invoering

Opgericht in 1970 door John Uchoa Cavalcanti Netto, met de uitvoering van het college van de wet, Zijn naam is ter ere van de militaire Portugese stichter van de stad Rio de Janeiro en eerste algemene-gouverneur vlaggenschip Rio de Janeiro. Tijdens de jaren 1980 de UNESA gewijd aan de opening van de andere menswetenschappen cursussen, hebben omgezet naar de universiteit in het jaar 1.988,1 Met dat in het volgende decennium groeide het openen untraditional cursussen in communicatie en zakelijke omgeving; die was het een belangrijke innovatie in marketing hoger onderwijs in de staat Rio de Janeiro, en dan op nationaal niveau. In de jaren 2000 opende hij snel biomedische wetenschappen.

De Estacio heeft uitgebreide onderwijs structuur, en biedt undergraduate en graduate brede zin en strikt genomen in verschillende gebieden van kennis. Het is ook bekend voor Holiday cursussen bieden open voor de gemeenschap, in juli en januari.

De Estacio de Sa University biedt ook internationale opleiding op het gebied van gastvrijheid, zonder dat het land te verlaten door middel van partnerschappen met de Europese scholen. Het is een partner van de Lausanne Ecole Hoteliere (Hospitality), Lausanne Hospitality Consulting (Tourismology), Alain Ducasse Formation (Gastronomie), Universiteit van Coimbra (rechts), Greensboro's Northen Caroline University (Insurance Management) en The Walt Disney World Company (Business Management Hoteliers en toeristische) .2 In aanvulling op het onderwijs in de investeringen, ook in geslaagd een professioneel voetbal team, de Estacio de Sa Soccer Club tussen 2004 en 2011.

Locaties

  • Rio de Janeiro

    R. do Bpo., 83 - Rio Comprido

    Vragen