Keystone logo
ESSEC Business School MSc in marketingmanagement en digitaal (MSc MMD)
ESSEC Business School

MSc in marketingmanagement en digitaal (MSc MMD)

Singapore, Singapore

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* Ga voor meer informatie over het collegegeld naar: https: // www. ESSEC .edu / nl / programma / mscs / msc-marketing-management-en-digitaal / financiering /

Invoering

Ontworpen voor marketeers en digitale specialisten in dit tijdperk van complexiteit, stelt de ESSEC MSc in Marketing Management en Digital u in staat om de concepten en tools van marketing en digitaal te verwerven, evenals de fundamenten van management.

Met het ontluikende succes van de luxe-industrie is het concept van luxemerkmanagement ook steeds relevanter geworden voor veel verschillende industriesectoren. U leert over merkwaarde en management in de luxebusiness en hoe de luxemarkt is geëvolueerd met het tijdperk van digitalisering.

Voorproefje

Over het programma

Ons programma volledig onderwezen in Singapore, plaatst onze studenten in het hart van de regio Azië-Pacific. Azië ziet een van 's werelds hoogste percentage digitale adoptie en geheel Azië-Pacific is de grootste digitale retailmarkt ter wereld geworden.

Digitalisering van digitale technologieën maakt dat marketeers zich nu geconfronteerd zien met consumenten die beter geïnformeerd zijn, zeer ongeduldig en kritischer zijn. Wat nodig is om dergelijke consumenten te betrekken, is om altijd de juiste informatie op het juiste moment te verstrekken. Een uitdaging waar digitale marketing goed op is afgestemd.

We zien ook groeiende verfijning bij de volgende generatie Aziatische consumenten. Deze consumenten willen niet alleen het beste product ter wereld, ze willen producten die op hun smaak zijn afgestemd en bieden unieke ervaringen. Een deel van deze groeiende verfijning resulteerde in een verhoogde eetlust voor luxe in Azië.

Het concept van luxe is ook geëvolueerd. Niet langer is de definitie van luxe gekoppeld aan het meer traditionele idee van opvallende consumptie. Nu wordt luxe vervangen door een nadruk op kwaliteit, authenticiteit en uniekheid. Luxe marketing gaat altijd over ervaringen, een marketeer die is opgeleid in luxe marketing biedt een unieke competentie in ervaringsmarketing.

Om op te vallen voor deze gloednieuwe groep consumenten, is het niet verrassend dat de meest gewilde vaardigheden van het afgelopen jaar voor een marketeer te maken hebben met digitale en ervaringsgerichte marketing. Met dit doel voor ogen hebben we de MSc in Marketing Management en Digital ontwikkeld.

Met speciale nadruk op digitale en luxe marketing, willen we onze studenten uitrusten met de vaardigheden, kennis en ervaringen om te gedijen als een moderne marketeer. Er is een grote synergie tussen digitale en luxemarketing, aangezien luxemerken steeds vaker digitale media voor de rechter gebruiken en consumenten betrekken.

leerplan

Tijdens onze cursussen zult u alle concepten en technieken van marketing, digitale hulpmiddelen en knowhow, managementvaardigheden en goede professionele praktijken verwerven. Hiermee kunt u slagen in de marketing en toegangsbeheerfuncties in marketing of digitale marketing in verschillende sectoren.

Het programma zal zich ook richten op de sociale en ethische dimensies van marketingvraagstukken om u te voorzien van de kennis en vaardigheden om het marketing- en digitale marketingbeleid te analyseren, te weerspiegelen, te implementeren en te controleren, om zo de bestuurlijke en digitale transformatie van bedrijven te stimuleren.

Bouw een sterke basis in management, marketing en digitaal

110441_mmd_curriculum_table_210119.png

Internationale studiereis

We bieden onze studenten een dynamische en holistische leerervaring die verder gaat dan het klaslokaal. Alle studenten ondergaan een buitenlandse studiereis van een week om enkele van 's werelds meest gerenommeerde bedrijven te bezoeken om inzicht te krijgen in hun merkeigen- schap, marktstrategieën, doelmarkten en publiek. De deelnemende bedrijven vertegenwoordigen een breed scala van industrieën en sectoren, zoals luxe winkels, auto's, textiel en consulting, en bieden onze studenten bevoorrechte toegang tot hun marketingactiviteiten, productontwikkeling en lanceringen.

Bedrijven die deelnamen aan onze studiereizen:

 • Capgemini
 • Dormeuil
 • Firmenich
 • Ford Motor Bedrijf
 • Gucci
 • L'oreal
 • Remy Cointreau
 • Shanghai Tang

Stage en professionele scriptie

Je kunt de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan en die je tijdens het programma hebt opgebouwd, toepassen door middel van een stage van 4 tot 6 maanden. Je bent ook verplicht om een professionele scriptie af te ronden op basis van je stage.

Faculteit

Onze professoren staan bekend om hun academische excellentie, mondiale gemoedstoestand en uitstekende lesmethoden.

Onze professoren van de afdeling Marketing van ESSEC doen ESSEC regelmatig onderzoek naar onderwerpen als bedrijfsstrategie, consumentengedrag en ondersteuning bij marketingbeslissingen. Ze zijn ook gepubliceerd in enkele van de meest gewaardeerde academische tijdschriften, waaronder de Journal of Marketing, Journal of Marketing Research; Marketingwetenschap; Journal of Consumer Research.

Naast onze full-time faculteit, kunt u uitkijken naar het leren van onze branchedocenten en -beoefenaars, die een schat aan expertise, ervaring en netwerken bij zich hebben.

ESSEC Asia-Pacific Campus

Trots vertegenwoordigt Zuidoost-Azië, een van de meest dynamische, snelgroeiende en economisch veelbelovende delen van de wereld, de Republiek Singapore: de thuisbasis van een bloeiende technologiesector, een startup-ecologie die kracht en snelheid oppikt, en een paar van de meest geavanceerde steden ter wereld. Zonder twijfel heeft Singapore - als schakel tussen Azië, Europa en Noord-Amerika - de afgelopen decennia een verbazingwekkende groei doorgemaakt in ontwikkeling en economische welvaart.

In het hart van het One-North-gebied, een district dat zich toelegt op het bevorderen van onderzoek, onderwijs en ondernemerschap, staat de ESSEC Asia-Pacific-campus. De 6500 vierkante meter grote campus is gloednieuw: na opening in mei 2015 ontwikkelen studenten en docenten hun loopbaan aan de rand van moderne technologie. De focus ligt echt op de toekomst: de nieuwe campus is gebouwd met het milieu in het achterhoofd en wordt door de Bouw- en Constructieautoriteit in Singapore bekroond met de Green Mark Platinum Award.

Als je ervoor kiest om op deze zeer veilige en elegante campus te studeren, verwacht dan de sterke aanwezigheid van multinationale bedrijven die toegang kunnen bieden tot de veelbelovende toekomst van Azië. Zoals alle campussen van ESSEC , is het niveau van de onderwijssystemen van wereldklasse. Je zou je ervaring op de Asia-Pacific campus kunnen gebruiken als toegangspoort tot Azië, of als rijke ervaring om je carrière in andere delen van de wereld een boost te geven. Wat uw keuze ook zal zijn: als u eenmaal deel uitmaakt van onze diverse gemeenschap van studenten, opgeleid in een stabiele maar levendige economie met het typisch Singaporese gemak van zakendoen, bent u optimaal voorbereid om toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden.

Kies de Asia-Pacific Campus als:

 • je voelt je aangetrokken tot het enorme potentieel dat Singapore als toegangspoort tot Azië te bieden heeft;
 • je vindt het leuk om deel uit te maken van een diverse groep studenten die een diploma behalen in een onderwijssysteem van wereldklasse;
 • je wilt jezelf onderdompelen in een mix tussen Oost en West, in een veilige omgeving met een eersteklas infrastructuur;
 • u bent klaar om de vruchten te plukken van een snelgroeiende en gastvrije economie, vol zakelijke kansen;
 • je wilt de Aziatische manier van zakendoen toevoegen aan je competentieportfolio.

Careers

Bereid je voor op een bevredigende carrière in Marketing

Afgestudeerden van het programma kunnen verschillende posities innemen, van de meest traditionele tot de meest conventionele, een teken dat marketing vandaag de dag centraal staat in verschillende functies en zich verspreidt over verschillende werkterreinen: digitale marketing, productontwikkeling, merkbeheer, marketingactiviteiten , accountmanagement, handelsmarketing, geomarketing, marketingcommunicatie, etc.

Carrière Services Ondersteuning

Studenten kunnen profiteren van een breed scala aan hulpmiddelen en middelen die zijn ontwikkeld in samenwerking met Career Services, partnerbedrijven en ESSEC alumni, zoals loopbaancoaching, workshops om studenten volledig voor te bereiden op toegang tot de professionele wereld en interactie en ervaringsdeling door ervaren professionals.

Admissions

Heb ik het profiel dat past?

 • Heb je een master / 4-jarige bachelor / 3-jarige bachelor behaald of volg je deze in eender welke studierichting (engineering, wetenschappen, wiskunde, bedrijfskunde, rechten, menswetenschappen en sociale wetenschappen, economie, enz.)?
 • Ben je een high-potential kandidaat en wil je je kennis van marketing vergroten of vergroten?
 • Ben je ruimdenkend, internationaal georiënteerd en heb je leiderschapspotentieel?

Aanmeldingsdeadlines

De deadlines voor aanmelding zijn te vinden op de website: https: // www. ESSEC .edu / en / programma / mscs / msc-marketing-management-en-digitaal / toelating /

Toelatingsprocedure

 • STAP 1: Bereid de tests voor
 • STAP 2: Start uw online applicatie
 • STAP 3: Upload uw ondersteunende documenten
 • STAP 4: Dien uw aanvraag in
 • STAP 5: Verkrijg uw resultaten
 • STAP 6: Beveilig uw stoel

vergoedingen

Bezoek de website voor meer informatie over collegegeld: https: // www. ESSEC .edu / nl / programma / mscs / msc-marketing-management-en-digitaal / financiering /

ESSEC Excellence Scholarship

Beschrijving: Om de academische uitmuntendheid van het programma te ondersteunen, biedt ESSEC Business School beurzen aan de meest uitmuntende kandidaten.

In aanmerking te komen: Open voor alle aanvragers en toegekend op basis van de algemene kwaliteit van hun aanvraag, dat wil zeggen academische excellentie aangetoond in het dossier en tijdens het interview.

Bedrag: tot 35% van het totale collegegeld.

Procedure: beursbeslissingen worden genomen tijdens de sollicitatieprocedure. Er is geen aanvullende aanvraag om in te vullen of een verzoek in te dienen. Geselecteerde studenten worden op de hoogte gebracht wanneer ze een plaats op het programma worden aangeboden.

ESSEC Singaporean Scholarship

Beschrijving: ESSEC streeft ernaar de beste Singaporese studenten te werven om de dubbele cultuur van de school te versterken en ook een bijdrage te leveren aan de lokale economie door expertise naar de regio te brengen.

In aanmerking te komen: Open voor inwoners van Singapore en permanente inwoners die zijn toegelaten tot het programma. De beurs wordt toegekend op basis van de algehele kwaliteit van hun aanvraag, dat wil zeggen academische excellentie zoals aangetoond in het dossier en tijdens het interview.

Bedrag: tot 30% van het totale collegegeld.

Procedure: beursbeslissingen worden genomen tijdens de sollicitatieprocedure. Er is geen aanvullende aanvraag om in te vullen of een verzoek in te dienen. Geselecteerde studenten worden op de hoogte gebracht wanneer ze een plaats op het programma worden aangeboden.

ESSEC Diversity Scholarship

Beschrijving: gevarieerde culturele perspectieven en achtergronden verbeteren het onderwijs en de ervaring van al onze studenten en zijn een sleutelfactor in de uitmuntendheid van onze programma's. Met dit in gedachten, wil ESSEC een verdere diversiteit creëren in haar toch al diverse studentenlichaam.

Geschiktheid: open voor aanvragers die onderdaan zijn van een land in een van de volgende regio's: Azië-Pacific (exclusief Singapore), Afrika, Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika.

Bedrag: tot 30% van het totale collegegeld.

Procedure: beursbeslissingen worden genomen tijdens de sollicitatieprocedure. Ze worden toegekend aan aanvragers die blijk hebben gegeven van academische uitmuntendheid en een sterke internationale achtergrond hebben in zowel hun aanvraagdossier. Geselecteerde studenten worden op de hoogte gebracht wanneer ze een plaats op het programma worden aangeboden.

bankleningen

Franse studenten Als ESSEC student kun je een banklening met voorkeurstarief afsluiten bij de bank van Cergy van de bank LCL, die het volledige collegegeld dekt en wordt terugbetaald vanaf het einde van je eerste werkjaar.

Leningaanvragers moeten een garant hebben die in Frankrijk woont. Volgens de banken moet de garant genoeg verdienen om de maandelijkse leningbetalingen te dekken, maar ook een Frans staatsburger, een naaste familielid en / of beide zijn. Bijkomende kosten en vergoedingen zijn de verantwoordelijkheid van de student.

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Ideale studenten

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen