Keystone logo
ESSEC Business School Gespecialiseerde Master® Marketing Management en Digital (MMD)
ESSEC Business School

Gespecialiseerde Master® Marketing Management en Digital (MMD)

Cergy, Frankrijk

1 Years

Frans

Full time

Request application deadline

Aug 2024

EUR 25.300 / per year *

Op de campus

* Internationale studenten (buiten de Europese Unie)| EU-studenten: € 22.300

Invoering

Marketing is meer dan ooit een belangrijke bedrijfsfunctie.

Hoewel dit expertprogramma algemeen blijft in de marketingfunctie in zijn strategische en operationele aspecten, integreert het innovatieve benaderingen van management en digitale marketing die een revolutie teweegbrengen in de wereld en bedrijven met nieuwe paradigma's en bedrijfsmodellen om (opnieuw) uit te vinden; in een wereld waar de verantwoordelijkheid en uitdagingen van de ecologische en maatschappelijke transitie groot zijn.

Creativiteit, wendbaarheid en samenwerking nemen een prominente plaats in in het programma.

Je verwerft sterke managementvaardigheden om marketingprocessen te ontwikkelen, multidisciplinaire en multiculturele teams te leiden en je maakt kennis met e-marketing, m-marketing, sociale marketing, Data Driven Marketing, Design Thinking, Web Design, enz. .

Digitaal ontwricht de samenleving als geheel: beroepen en praktijken op het gebied van marketing vormen hierop geen uitzondering. In deze complexe, voortdurend evoluerende omgeving leidt de Specialized Master® Marketing Management & Digital (MS MMD) jonge, wendbare professionals op, die in staat zijn de huidige problemen waarmee bedrijven en organisaties worden geconfronteerd te begrijpen en zich snel aan te passen.

Dankzij de lessen en talrijke evenementen buiten het klaslokaal kunnen studenten tal van bedrijven uit alle sectoren ontmoeten en aan concrete en actuele kwesties werken, waardoor ze de transformatie van bedrijven en organisaties het hoofd kunnen bieden.

Met de aanpasbare cursus kunt u expertise ontwikkelen op het gebied van gezondheidsmarketing en -management, luxe marketing en management, huidige goederenmarketing en -management of nieuwe zakelijke marketing en management.

Deze gespecialiseerde master is resoluut professioneel en stelt u in staat uzelf te verrijken binnen een promotie met gediversifieerde profielen en talrijke beroepen uit te oefenen, van de meest traditionele tot de meest innovatieve, in alle activiteitensectoren: verkoopingenieur, merkmanager, productmanager, marketinganalist , business developer, consultant, key accountmanager, categoriemanager, CRM-manager, digitaal manager, e-marketeer, data-analist, etc.

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen