Keystone logo
ESSCA School of Management MSc Internationaal Luxe Management
ESSCA School of Management

MSc Internationaal Luxe Management

Paris, Frankrijk

12 Months

Engels

Full time

30 Jun 2024

Sep 2024

EUR 17.900 / per month

Op de campus

Invoering

Een luxe bedrijfsmanagementprofessional ontwikkelen

Gedurende het programma ontdek je spannende carrièrepaden en opkomende merken. Je ontwikkelt je creatieve vaardigheden en een diep begrip van luxe huizen, waardoor je de kennis en expertise krijgt die je nodig hebt om een succesvolle carrière in de luxebranche te starten. Wij zorgen ervoor dat u uw toekomstige klanten de beste oplossingen kunt bieden op het gebied van marketing, retail, e-commerce en digitale communicatie, afhankelijk van uw carrièrekeuze. Wij zorgen ervoor dat u een solide basis krijgt en uw verantwoordelijke leiderschapsperspectieven ontwikkelt, zodat u een welvarende toekomst kunt realiseren.

Waarom ESSCA – MSc International Luxury Management

  • Je studeert in een van 's werelds toonaangevende hoofdsteden van luxe merken, Parijs
  • Je ontwikkelt het vertrouwen, de kennis en de communicatieve vaardigheden van onze professionals om jezelf te onderscheiden in een zeer competitieve sector.
  • Je onderzoekt hoe duurzame programma's cruciaal zijn voor de hedendaagse luxewereld.

Een combinatie van academische en zakelijke professionals geeft de masters in het Engels. Als je bij ESSCA studeert om je te specialiseren in deze opwindende branche, kun je gebruikmaken van een waardevol netwerk van collega's en zakelijke contacten. Dit netwerk ondersteunt je tijdens excursies, bedrijfsadviesprojecten, culturele bezoeken en leerexpedities gedurende de hele leerperiode. De kennis, vaardigheden en expertise die u ontwikkelt, plaatsen u in een solide positie om een toekomstige leider in de sector te worden en een positieve impact te hebben in de sector.

Studeer in Parijs, de luxebestemming bij uitstek

Je hebt toegang tot een breed scala aan inhoud, van opwindende nieuwe modeontwerpers tot vijfsterrenpaleizen en gastronomische restaurants met Michelinsterren in de hoofdstad van gastronomie, gastvrijheid en luxe, Parijs. Het is de perfecte locatie voor je studie. De “Stad van het Licht” staat bekend om zijn ongelooflijke geschiedenis, zakenleven, vrije tijd en cultuur. Je campus ligt op slechts een paar minuten afstand van het metrostation Pont de Saint-Cloud in Boulogne-Billancourt, aan de oevers van de Seine.

Je cursussen vinden plaats in een gebouw van acht verdiepingen, op slechts vijftien minuten afstand van de wereldberoemde Champs Elysée en de Eiffeltoren. Je krijgt kansen om te werken, te communiceren en te leren in sectoren die creativiteit, innovatie en traditie vertegenwoordigen.

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Beurzen en financiering

Mis de early bird-vrijstelling niet, start je aanvraag vóór 15 februari en profiteer van 15% korting op je collegegeld

Programma collegegeld

Over de school

Vragen