Keystone logo
ESPM – Brasil

ESPM – Brasil

ESPM – Brasil

Invoering

Over Wiki

Het ongewone in constante beweging

Met meer dan 65 jaar geschiedenis is ESPM een Braziliaanse referentie in communicatie, marketing en management in het hoger onderwijs, met DNA van innovatie en technologie aanwezig in alle leerprocessen en het opleiden van professionals die zijn voorbereid op de toekomst.

Het streven van ESPM naar uitmuntendheid en een lang leven is om onze kwaliteit en reputatie constant te houden, of het nu over tien, twintig of vijftig jaar is. We eren het diploma en het vertrouwen van al onze studenten.

Ons verhaal

ESPM werd opgericht in 1951, een tijd waarin reclame in een groot deel van de wereld groeide als een zakelijke sector en een beroep werd. Een groep adverteerders en media-ondernemers had de visie dat we alleen met een school of excellence een sterke en ontwikkelde communicatie-industrie in Brazilië zouden hebben. En zo werd ESPM geboren.

Tegenwoordig heeft de school waar "degenen die het doen lesgeven" altijd ongeveer 15.000 studenten en 600 leraren gewerkt op de markt, campussen in de steden São Paulo, Rio de Janeiro en Porto Alegre. Internationale partnerschappen met gerenommeerde universiteiten in meer dan 10 landen.

Met het doel om onze uitmuntendheid en duurzaamheid naar de sector te brengen en multidisciplinaire professionals op te leiden, worden momenteel 8 niet-gegradueerde cursussen aangeboden: administratie, sociale en consumentenwetenschappen, film en audiovisueel, design, journalistiek, reclame, internationale betrekkingen en technologie.

Ons portfolio omvat ook postdoctorale, master-, doctoraats- en gratis cursussen van korte en middellange duur.

 • Onze missie: leiders vormen die in staat zijn om zaken te transformeren en het land te ontwikkelen.
 • Ons doel: het creëren van wereldwijde expertisecentra in Brazilië op onze werkterreinen.
 • Onze waarden: Academische excellentie; Ethiek en waarheid; Vrij initiatief en vrijheid van meningsuiting; Menselijke en sociale ascensie; Diversiteit.

ESPM LifeLab

Een ongekend initiatief in de Braziliaanse academische omgeving

Met de veranderingen op de arbeidsmarkt als gevolg van sociale en technologische vooruitgang, is het moeilijk om de toekomst van de beroepen te voorspellen, wat de professionele onzekerheden en onzekerheden vergroot. Daarom hebben we de manier van lesgeven en leren opnieuw uitgevonden, zowel persoonlijk als professioneel.

In alle cursussen moedigen we onze studenten aan om niet alleen vaardigheden te ontwikkelen die conventioneel zijn voor de carrières die ze kiezen, maar ook vaardigheden die het sociale welzijn bevorderen en in staat zijn om meer menselijke en ongebruikelijke wezens te vormen. Deze competenties hebben betrekking op drie hoofdpijlers:

 • Metacognitief (zelflerend): benchmarks en hulpmiddelen om u voor te bereiden op een leven lang leren.
 • Techquant (digitale vloeiendheid): Vloeiend in cijfers en technologische innovaties. Omgaan met de digitale wereld is essentieel om de wereld en bijgevolg onze relaties te begrijpen.
 • Socio-emotioneel (zelfkennis): Ontwikkeling van zogenaamde soft skills, zoals zelfkennis en leiderschap. Verbeterde communicatieve vaardigheden en interpersoonlijke relaties.

Leef EAD

Naast face-to-face cursussen hebben we een compleet platform van gratis en online cursussen voor afgestudeerden, die in een baanbrekende vorm worden gegeven in Brazilië. 100% live lessen, real-time interactie tussen leraar en student, met onbeperkte toegang tot opgenomen lessen.

138648_pexels-photo-3769021.jpeg

Academisch masterplan

Het verschil tussen actieve lesmethoden

Sinds 2013 hebben we een Academisch Masterplan, dat unieke en gedifferentieerde voorstellen presenteert om onze studenteninitiatieven te begeleiden. We brengen onze expertise samen in één lesmodel, dat steeds competitiever wordt.

We geven prioriteit aan het gebruik van actieve methodologieën, gebruikt in de beste universiteiten ter wereld en in staat om het leren van studenten te mobiliseren en de beperkingen van traditionele lessen te overwinnen. We verminderden het aantal lezingen en bevorderden meer praktische dynamiek in specifieke ruimtes, in verschillende case study rooms en multiplatform laboratoria.

Uitwisselingsprogramma's

We erkennen het belang van internationale ervaringen bij de opleiding van onze studenten, daarom hebben we een overeenkomst met verschillende instellingen over de hele wereld, in landen als Argentinië, Canada, Chili, Colombia, Spanje, Verenigde Staten, Frankrijk, Engeland, Italië, Mexico en Portugal.

Elke ESPM-student kan een deel van zijn studie in het buitenland volgen, waarbij hij kan kiezen tussen korte en lange cursussen.

Gratis educatieve verzekering

Gegarandeerde duurzaamheid in de cursus

Hier kunnen alle studenten gemakkelijker hun studie volgen. ESPM biedt een gratis onderwijsverzekering, die de continuïteit van de cursus garandeert in het geval van onvoorziene gebeurtenissen die het betalen van het collegegeld onmogelijk maken, naast het bieden van 24-uurs hulp bij ongevallen.

138649_pexels-photo-3777727.jpeg

Statistieken

Tegenwoordig heeft de school waar, sinds altijd, "leert wie het doet", ongeveer 15.000 studenten en 600 leraren die op de markt werken, campussen in de steden São Paulo, Rio de Janeiro en Porto Alegre. Internationale samenwerkingsverbanden met gerenommeerde universiteiten in meer dan 10 landen.

  Beurzen en financiering

  Gratis educatieve verzekering

  Cursus permanentie garantie

  Hier kunnen alle studenten met meer rust hun studie voortzetten. ESPM biedt een gratis onderwijsverzekering aan, die de continuïteit van de cursus garandeert in het geval van een onvoorziene gebeurtenis die het onmogelijk maakt om de maandelijkse kosten te betalen, naast het bieden van 24-uurs hulp bij ongevallen.

  Locaties

  • São Paulo

   Rua Dr. Álvaro Alvim, 123 Vila Mariana - São Paulo, , São Paulo

   • São Paulo

    Rua Joaquim Távora, 1240 Vila Mariana - São Paulo, , São Paulo

    • São Paulo

     Av. Dr. Chucri Zaidan, n° 920 - 6º andar, no Market Place Tower I Chácara Santo Antonio - São Paulo, , São Paulo

     • Rio de Janeiro

      Rua do Rosário, 90 Centro - Rio de Janeiro, , Rio de Janeiro

      • Rio de Janeiro

       Rua do Rosário, 111 Centro - Rio de Janeiro, , Rio de Janeiro

       • Porto Alegre

        Rua Guilherme Schell, 350 Santo Antônio - Porto Alegre, , Porto Alegre

        • Florianópolis

         Rodovia José Carlos Daux, 2945, Saco Grande Florianópolis - Santa Catarina, , Florianópolis

         Vragen