Keystone logo
ESMT Berlin

ESMT Berlin

ESMT Berlin

Invoering

De business school opgericht door het bedrijfsleven

ESMT - European School of Management and Technology, gevestigd in het hart van Berlijn, Duitsland, is een particuliere businessschool die is opgericht door 25 multinationale ondernemingen. De expertise van de scholen richt zich op de ontwikkeling van ondernemende leiders met een wereldwijde focus op sociale verantwoordelijkheid en het beheer van technologie. ESMT is een van de best beoordeelde business schools in Duitsland met een wereldwijd netwerk van alumni in meer dan 50 landen.

ESMT biedt vijf opleidingen:

 • Meester in Beheer
 • Fulltime MBA
 • Parttime MBA
 • Online MBA
 • Executive MBA (EMBA) en executive onderwijs

Alle ESMT -programma's profiteren van nauwe relaties met het bedrijfsnetwerk en de oprichters van ESMT . De business school biedt een interdisciplinair platform voor gesprekken tussen beleidsmakers, academici en bedrijfsleiders.

ESMT is de meest internationale business school in Duitsland, meer dan 80% van de faculteitsleden van ESMT heeft een niet-Duitse achtergrond en in elk programma zijn de lessen voor 70% tot 90% internationaal.

ESMT is een door de staat erkende particuliere businessschool, waarvan de programma's ook zijn geaccrediteerd door AACSB, AMBA, EQUIS en FIBAA.

De missie van de school

ESMT ontwikkelt ondernemende leiders die mondiaal denken, verantwoordelijk handelen en het individu respecteren. Met een erfgoed dat is geworteld in Europese waarden en het potentieel van technologie, ontwikkelt en verspreidt ESMT nieuwe kennis om duurzame economische groei te bevorderen.

Er is veel overlap tussen deze onderzoeksgebieden en veel van de faculteitsleden werken aan verschillende onderzoeksgebieden of hun interfaces. Daarnaast is het gedragstheoretisch onderzoek geschikt om de drie competentiegebieden verder met elkaar te verbinden.

Open Huis - Degree-programma's

Lees meer over de ESMT Degrees-programma's en ontmoet huidige studenten, alumni, docenten en ESMT -toelatingsmedewerkers in Berlijn.

Ranglijsten

The ESMT Berlin Master in Global Management has been ranked as #10 in the world in the Financial Times 2022 ranking, climbing two places from last year into the global top 10.

The ESMT Master in Global Management continues to be the top-ranked program in Germany, and ESMT Berlin remains the #1 ranked school in Germany and #7 in Europe.

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Berlin

  European School of Management and Technology Schlossplatz 1 , 10178, Berlin

 • Berlin

  Schloßplatz, 1, 10178, Berlin

  Vragen