Keystone logo
© TESS
ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture

Invoering

ESMAC, TALENT ENHANCER Distance Education in de dichtste uw succes!

ESMAC is een college van toegepaste kunst, design, grafisch ontwerp en de gebeurtenis waarvan de originaliteit is ver te zijn.

Het is een kracht die ESMAC maakt de eerste particuliere instelling om zo veel cursussen te geven - we bieden 13 bericht BAC tot BAC + 5 afstand en e-learning.

Onze innovatieve aanpak is erop gericht om onze lessen te verankeren in de uitdagingen van de schepping, met bijzondere aandacht voor de realiteit vormen de professionele wereld.

De route van de student is volledig geïndividualiseerd. De hele cursus vindt plaats rond zijn persoonlijke kunstprojecten, met een rijke algemene ontwikkeling en kennis van verschillende artistieke contexten. Ons doel is om elk van onze studenten om open voor creatieve hedendaagse wereld te zijn, aandacht voor de uniciteit van hun standpunten en het helpen om hun talenten te ontwikkelen. Op zijn eigen tempo.

Een Woord van de directeur "Om te leren, moet je je afvragen, te vragen en zorgvuldig de ontwikkelingen in onze omgeving te kijken. De onderwijsvernieuwing is een herhaling in ons denken en in onze voorstellen. Ons doel elk jaar is om nieuwe generaties studenten van harte welkom om hen te begeleiden naar hun toekomst. In het bijzonder, we nemen morgen in het DNA van onze multidisciplinaire onderwijs door het plaatsen van de leerling in het midden van zijn opleiding. Wij beschouwen het levenslang leren als een van onze fundamentele en we bevestigen dat het werken voor de wereld van kennis wordt de toegangspoort tot inzetbaarheid en professionele ontwikkeling, het is onze morele contract. "

Sophie Ducros - Directeur ESMAC

lesmethode U bent in het hart van het leren. Uw tempo is van ons, we respecteren en we ons aanpassen aan het. Wij bieden een papierloze onderwijs, met de steun van onze teams. Wij concentreren ons op het ontwikkelen van uw vaardigheden en het structureren van de interactie met docenten en coaches.

Onze lesmethode is gebaseerd op vier pijlers:

De nabijheid van onze afstandsonderwijs

gepersonaliseerde correctie van al uw huiswerk (sommige geautomatiseerde sanering out quiz) Beschikbaarheid op alle momenten van onze cursussen en huiswerk, Flexibiliteit en aanpasbaarheid aan alle door de afwezigheid van gelijktijdige aansluiting.

De menselijkheid van Online om uw training te optimaliseren

Met de steun van de leerkrachten, ware facilitators en specialisten in uw vakgebied, begeleiden u tijdens uw cursus, corrigeer je huiswerk, begeleiden je herinneringen, je begeleid projecten en te reageren via e-mail, skype, telefoon, chat, vragen. Met de steun van de coaches, interfaces en echte bemiddelaars, die een onmisbare schakel weven tijdens uw reis. Ze helpen je om je te motiveren en beantwoorden al uw vragen van algemene aard met betrekking tot uw specifieke vragen. Door individuele ondersteuning van uw tempo tempo.

De juiste tools om je stage te dienen

Onze compliance en specifieke cursussen op maat van repositories van certificeerders, Taken vele beschikbare op het platform, Workshops en samenwerkingsprojecten op afstand, voor RNCP effecten, die u toelaten om de vaardigheden die nodig zijn voor het succesvol bouwen van je carrière plannen te krijgen.

De educatieve platform

Wij bieden u onze aangepaste platform, onze Learning Management System (LMS). Onze LMS evolueert mee met uw wensen en voorstellen. Updates klassen en huiswerk is regelmatig en op basis van de technologie als wetten. Op elk moment beschikbaar, onze LMS: Lever uw klassen en huiswerk die voldoen aan de normen en eisen voor de certificering, Hiermee kunt u uw leerproces te volgen door het geven u de tools om uw werk te meten, Een melding wanneer je huiswerk wordt gecorrigeerd, Beveiligt al uw beurzen, maakt eenvoudig, vloeistof en praktijken en, bovenal, respect voor uw eigen tempo, Biedt quizzen voor bepaalde opleidingen, Biedt informatie en nieuws in uw specialiteit ...

Garantie training kwaliteit ESMAC is een lid van eductieve Group, de groep onderwijs hogere nationale schaal bestaat uit twintig scholen.

ESMAC vrijstelling Securities verklaarde geregistreerde in het Nationaal Directory of Professional certificeringen (RNCP) onder de verantwoordelijkheid van de Nationale Commissie voor Beroepsonderwijs Certification, zich onder het gezag van het ministerie van Arbeid.

ESMAC, als een organisatie van prive-onderwijs op afstand, is onderworpen aan educatieve toezicht en inspectie van het ministerie van Onderwijs in overeenstemming met artikel 444- 3 van het Wetboek van Onderwijs. ESMAC is ook onderworpen aan artikel R444-14 ESMAC is geregistreerd als een opleidingsorganisatie met de regionale directie van Arbeid, Werkgelegenheid en Beroepsopleiding (DRTEFP). Het pand is onderworpen aan het toezicht van het ministerie van Arbeid, overeenkomstig de artikelen L6361-1 en L6361-2 van de arbeidswet.

ESMAC is een lid van de INSHED Zwitsers recht associatie met het hoofdkantoor in Genève. Het levert SDS®et Bachelors of Professional Master SDS® overgenomen door kapitalisatie en accumulatie (ECTS).

UNCTAD is bevoegd om maatregelen te nemen om bedrijven te helpen identificeren, kleine en middelgrote ondernemingen in het bijzonder om te voldoen aan de internationale normen, hun vermogen te bevorderen in technologie en innovatie om hen te helpen toegang te krijgen tot de nieuwe technologieën en het vergroten van hun deelname aan mondiale waardeketens.

WIPO's missie is om innovatie en creativiteit voor de economische, sociale en culturele ontwikkeling van alle landen te bevorderen door middel van een internationaal systeem van evenwichtige en effectieve intellectuele eigendom.

Duurzame Ontwikkeling ONZE MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN is geregistreerd in ons DNA

Gedematerialiseerd, ons onderwijs op afstand is inherent lichter in het proces van de werking, meer respect voor het milieu en maatschappelijk verantwoord.

De fysieke bewegingen verwijderd, het is een tijdbesparende, waardevol en vrijgelaten uit de stress van het transport, voor onze studenten. Elke student orkest tijd om te studeren in hun eigen tempo, waar hij wil, wanneer hij wil. Ware het comfort dat het leren optimaliseert. Het belangrijkste gebruik van de webpagina aanzienlijk beperkt het gebruik van educatieve materialen in print.

Locaties

  • France Online

    39 Avenue Denis Padovani, 13127 Vitrolles, , France Online

Vragen