Keystone logo
ESIMODE Textiel en kleding, luxe en mode-industrie
ESIMODE

Textiel en kleding, luxe en mode-industrie

Toulouse, Frankrijk

4 Years

Engels, Frans

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Universitair diploma textiel- en kledingindustrie van Fashion & Luxury - Fashion Design Option BAC + 4

Studieduur: 4 jaar

'' Aan het eind van de cursus, jonge ontwerpers in staat zijn om een ​​mode-bedrijf te integreren of hun eigen merk als ze dat willen. ''

Opleiding Fashion Design Creator is voorzien van meer dan vier jaar en heeft tot doel de student aan de functies van de schepping en ontwerp te maken in de mode-industrie en in het bijzonder van textiel design, het maken van kleding, accessoires mode en productpresentatie.

Het trainen toegankelijk voor studenten met een bachelordiploma na motivational interviewing is specifiek gericht op mode en beheersing van design-gerelateerde kennis: proces en technieken création.Des formatieve bijdragen in het bedrijfsleven zijn bedoeld om inboezemen bij studenten productietechnologieën, het beheersen van het materiaal en de concrete verwezenlijkingen in verschillende gebieden van de mode. Tot slot, technische cursussen Engels, zodat de student om zijn niveau te verbeteren.

4 jaar universitaire graad textiel- en kledingindustrie van Fashion & Luxury, Creation streeft Mode toestaan ​​fashion design studenten om een ​​sterke creativiteit en het bewustzijn van de beperkingen met betrekking tot de productie, ontwikkeling van de productie en verspreiding van kleding of in de luxe sector of detailhandel. Aan het einde van de cursus, jonge ontwerpers in staat zijn om een ​​modebedrijf integreren en / of hun eigen merk als ze dat willen.

stages

Overal langs de route, stages bieden een kans voor de student om zijn technische kennis en praktijken toe te passen en beter te maken in situ de realiteit van het bedrijfsleven, waarin hij waarschijnlijk om deel te nemen.

Inhoud van de lessen van de eerste drie jaar

creatieve aanpak, Tekenen, Cultuur Design, Fashion Design, Model, Textile ontwerp, installatie van het product, technisch Engels, textiel, Business Communication, recht en culturele omgeving, Marketing of Fashion, Web Marketing, Merchandising, Internationale Handel, Production Management, Computer Graphics.

Inhoud van de leer van de 4 jaar

Geavanceerde Fashion Design: Deze lezingen hebben betrekking op de productie, het beheer en de productie hoeveelheden, prototypes, onderzoek levert, collectie planning, technische tekening. De toepassing ervan in de vorm van een geheugen, het uitvoeren van een mini verzamelen, produceren en controle van de productie van een model.

Major Honours Collection: De cursussen en de uitvoering daarvan betrekking hebben op de oprichting van een persoonlijke collectie, die wordt begeleid door een haalbaarheidsstudie voor de productie en de presentatie voor een jury.

Fashion Research Report: memory Schrijven met inbegrip van een onderzoek van zowel marketing, sociologische, economische en technische gerelateerd aan haar collectie.

Fashion Collection Journal: Het creëren van een collectie van album tot 'trend boek' ', een samenvatting van de sterke punten en de invloeden van de stijl.

ambachten

  • Fashion Stylist
  • textielontwerper
  • Designer Fashion Accessories
  • Stylist - Kleding Maker
  • Designer presentatie en productpromotie
  • designer kleding
  • Designer presentatie en promotie van het product.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen