Keystone logo
ESIC Business & Marketing School Masterdiploma in Marketingmanagement
ESIC Business & Marketing School

Masterdiploma in Marketingmanagement

Madrid, Spanje

12 Months

Spaans

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 20.700

Op de campus

Invoering

De Master's Degree in Marketing Management in Madrid is ontworpen om te reageren op de groeiende behoefte van bedrijven om jonge professionals op te nemen, met bijgewerkte, nuttige marketingtraining aangepast aan de snelle veranderingen in de zakelijke omgeving. Jonge mensen die in staat zijn teams van mensen te leiden, met het vermogen om te anticiperen en te reageren in complexe, mondiale en multiculturele contexten, in voortdurende verandering en digitale transformatie.

Deze graad kunt u de functionarissen van een college-programma te combineren met functionaliteit, ervaring en professionaliteit van het bedrijf, een business school van de internationale prestige.

Je hebt ook toegang tot het doctoraatsprogramma.

  • Onderwijzend personeel: speciaal geselecteerde docenten. Docenten met uitgebreide professionele en internationale ervaring
  • Kwaliteit van het programma: Programma geaccrediteerd door ANECA (Nationaal Agentschap voor Kwaliteitsbeoordeling en Accreditatie) met zijn VERIFICA-programma. Gegeven door de toonaangevende school in marketingonderwijs in Spanje

verschillen factoren

  • Uitgebreide training in marketing- en managementvaardigheden met een bij uitstek praktisch karakter
  • Beheersing van internationale strategieën voor de implementatie van inhoud in een wereldwijde context en de ontwikkeling van een transnationale carrière.

toelatingen

Ranglijsten

Programma resultaat

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen