Keystone logo
ESIC Business & Marketing School Masterdiploma in Marketing Management van ESIC University
ESIC Business & Marketing School

Masterdiploma in Marketing Management van ESIC University

12 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 24.000 *

Op de campus

* Madrid | Barcelona

Invoering

Een uniek programma om de internationale marketing- en commerciële omgeving te beheren

Van het mondiale bedrijfsniveau naar lokale behoeften door het implementeren van strategieën en tactieken voor de klantgerichte internationalisering van producten en diensten van het MKB en grote bedrijven die worden geconfronteerd met de nieuwe complexe uitdagingen van de mondialisering (digitalisering, ethiek, duurzaamheid, groter concurrentievermogen en nieuwe bedrijfsmodellen) .

De MMM is ontworpen om u een diepgaand inzicht te geven in de drijvende krachten achter marketing en commerciële mondialisering, de internationalisering van strategieën en tactieken, en hoe de mondiale omgeving moet worden beheerd, rekening houdend met lokale behoeften om concurrentievermogen te verwerven in nieuwe complexe scenario's met ontwrichtende en innovatieve bedrijfsmodellen. .

Het programma bevat ook activiteiten en workshops over de nieuwste hands-on trainingen in marketingtools, zoals PowerBI, Salesforce, Marketing & Sales-simulators en Digital Platforms for Marketing Excellence en Best Practices. Het omvat ook een curriculaire Business Study Tour in een Triple Crown Institution (bijvoorbeeld HEC Montreal) voor een onderdompeling in het bedrijfsleven.

Zodra je het programma hebt afgerond, behaal je een masterdiploma in Marketing Management aan de ESIC University.

Waarom Marketing en Commercieel Management studeren?

Het is een uniek programma om de internationale marketing- en commerciële omgeving te beheren, van het mondiale bedrijfsniveau tot de lokale behoeften, door het implementeren van strategieën en tactieken voor de klantgerichte internationalisering van producten en diensten van het MKB en grote bedrijven die worden geconfronteerd met de nieuwe complexe uitdagingen van de mondialisering (digitalisering). , ethiek, duurzaamheid, groter concurrentievermogen en nieuwe bedrijfsmodellen).

internationalisering

De studenten hebben de mogelijkheid om de masteropleiding aan een internationaal geaccrediteerde (triple Crown) universiteit/BS aan te vullen, een aanvullend diploma te behalen in HEC Montreal (Canada) en toegang te krijgen tot de meest prominente gespecialiseerde faculteit in de industrie, 100% met leidinggevende posities (Consulting, CEO's, Marketingdirecteuren…), die de studenten de meest efficiënte en effectieve best practices bijbrengen. Het biedt de kans om hun studie voort te zetten met een uitbreidingsprogramma aan een universiteit/BS in het buitenland wanneer ze de masteropleiding afronden, en de studenten kunnen tegelijkertijd een stage aanvragen tijdens het programma en aan het eind toegang krijgen tot een arbeidsuitwisseling.

Dubbele accreditatie

Het programma heeft een dubbele accreditatie (EFMD en AMBA) met ongeveer 75%+ internationale studenten, waardoor de studenten een strategische en operationele visie krijgen op markten, klanten, data en technologie in beide richtingen, mondiaal-lokaal en lokaal-mondiaal, inclusief een afstudeerproject gebaseerd op een groepsmarketingplan om de internationale commercialisering van een product/dienst tussen twee landen op te bouwen.

Vaardigheden

De studenten zullen een breed scala aan managementvaardigheden ontwikkelen voor toekomstige leiders, zoals teamwerk, persoonlijke kennis, leiderschap, communicatie en onderhandeling, samen met een op data/feiten gebaseerde besluitvormingsaanpak in de huidige Go-to-Market-waarde, om de impact te maximaliseren, de hulpbronnen te optimaliseren en de groei te vergroten.

toelatingen

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Beurzen en financiering

Ideale studenten

Carrièremogelijkheden

Accreditaties

Waarom studeren aan ESIC Business & Marketing School</p>

Over de school

Vragen