Keystone logo
ESIC Business & Marketing School Masterdiploma in digitale marketing van ESIC University
ESIC Business & Marketing School

Masterdiploma in digitale marketing van ESIC University

12 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Oct 2024

EUR 23.550

Op de campus

Invoering

Kom meer te weten over de meest succesvolle technieken van digitale marketing met de Master in Digital Marketing van ESIC

Het programma traint voor Digital Marketing Management en zorgt voor een strategische visie, uitgebreid beheer van datagestuurde processen van organisaties, besluitvorming op basis van de financiële impact van het bedrijfsleven en een volledige beoordeling van digitale marketingdisciplines georganiseerd langs de verkooptrechter, waardoor een klantgerichte visie wordt gegarandeerd. Het doel is om het professionele concurrentievermogen in internationale omgevingen te vergroten door middel van praktische training met een speciale focus op digitale projecten die kritieke gebieden bestrijken zoals digitale positionering, door technologie ondersteund databeheer, strategisch gebruik van sociale netwerken en e-commerce in de richting van omni-channeling. Omdat dit een ontwikkelingsgebied is dat voortdurend evolueert, zorgen we ervoor dat het programma competenties introduceert die de belangrijkste managementvaardigheden versterken die nodig zijn om te concurreren in een zeer veeleisend internationaal scenario.

Zodra je het programma hebt voltooid, behaal je een masterdiploma in digitale marketing aan de ESIC University.

Waarom digitale marketing studeren?

De afgelopen jaren is de digitalisering van kritieke processen in bedrijven versneld om concurrerender te worden, en in sommige gevallen worden diepgaande digitale transformaties aangestuurd die van invloed zijn op bedrijfsmodellen.

internationalisering

In de nasleep van de COVID-pandemie zijn bedrijfsprocessen herzien in het streven naar uitmuntende gebruikerservaringen, zodat we steeds dichter bij omnichannel komen. Dit vereist dat bedrijven flexibele, datagestuurde beslissingen kunnen nemen, de grote troef van deze veranderingen.

Technologie

Nieuwe technologieën bieden concurrentiemogelijkheden die nog nooit eerder zijn gezien, wat talent vraagt met digitale marketingvaardigheden en capaciteiten die schaars zijn. Nieuwe beroepen zoals de Chief Metaverse Officer verschijnen, andere beroepen specialiseren zich en processen worden complexer, waardoor managers met een holistische blik nodig zijn.

Vaardigheden

Het uiteindelijke gevolg is dat er banen zijn die niet kunnen worden vervuld omdat de kwalificaties van de kandidaten niet aansluiten bij hun behoeften. Bovendien hebben digitale bedrijven de neiging snel te groeien, waardoor ze mondiale bedrijven zijn die tegelijkertijd op zeer verschillende markten kunnen opereren. Deze masteropleiding is het antwoord van ESIC op de behoefte aan internationaal digitaal marketingtalent dat bedrijven zo hard nodig hebben.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Waarom studeren aan ESIC Business & Marketing School</p>

Over de school

Vragen