Keystone logo
ESIC Business & Marketing School Master in sportmarketingmanagement [MDMD]
ESIC Business & Marketing School

Master in sportmarketingmanagement [MDMD]

Madrid, Spanje

12 Months

Spaans

Deeltijd

Request application deadline

Oct 2024

EUR 16.000 / per year *

Op de campus

* Definitieve afroepprijs: 10/2023 € 15.800

Invoering

De Master in Sports Marketing Management wordt gegeven op de campus van de ESIC Business & Marketing School in Madrid. Onze campus is in 2021 geopend en heeft 40 klaslokalen, een auditorium voor 300 personen, 16 werkruimtes, 5 ontmoetingsplekken, een fitnessruimte, een mindfulnessruimte, een cafetaria en nog veel meer. Onze klaslokalen zitten vol met master- en postdoctorale studenten die gespecialiseerd zijn in marketing, management en technologie. De campus is de ideale plek om te netwerken, je ideeën uit te werken en te leren. Maar bovenal is het de perfecte plek om in het heden te leven en te bouwen aan de toekomst.

  • Duur: 12 maanden
  • Taal: Spaans

DOELSTELLINGEN VAN DE MASTER IN SPORTS MARKETING MANAGEMENT [MDMD]

  1. Je identificeert nieuwe kansen voor de ontwikkeling van merkwaarde door middel van kritische en differentiële analyse van de sport-, consumenten- en fanomgeving, belanghebbenden, concurrenten en trends in de sportindustrie.
  2. Je ontwerpt innovatieve marketingstrategieën voor een groeiende sportindustrie in de context van een wereldwijde en gedigitaliseerde markt en economie.
  3. Je leert het jaarlijkse marketingplan te plannen, budgetteren, implementeren en controleren, waarbij je ook de impact ervan op de economisch-financiële en sociale doelstellingen van het merk/bedrijf/sportorganisatie en/of de sportomgeving kunt meten.
  4. Je bent de verdediger en manager van het prestige en de sociale reputatie van het merk, zowel zakelijk als persoonlijk en/of product voor de reeks beslissingen en functies van het bedrijf in een wereldwijde en gedigitaliseerde markt.
  5. Je zult complexe situaties op een systematische, kritische en creatieve manier onder ogen zien en oplossen in veranderende, diverse en mondiale omgevingen.
  6. Je signaleert kansen door middel van technologie, digitalisering, data en digitale tools voor marketing- en communicatiemanagement.
  7. Je neemt beslissingen en handelt ethisch door hoge normen van respect voor menselijke waarden, culturele diversiteit en duurzaamheid toe te passen.

toelatingen

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Beurzen en financiering

Ideale studenten

Carrièremogelijkheden

Accreditaties

Over de school

Vragen