Keystone logo
ESIC Business & Marketing School Master in logistiek, transport en supply chain management
ESIC Business & Marketing School

Master in logistiek, transport en supply chain management

14 Months

Spaans

Full time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 15.100 *

Op de campus

* Bel 2023-10: € 14.800

Invoering

LAAT U OPLEIDEN IN LOGISTIEK, TRANSPORT EN SUPPLY CHAIN MET ONZE MASTER IN LOGISTIEK, TRANSPORT EN SUPPLY CHAIN MANAGEMENT.

De functie van directeur Logistiek en Supply Chain is een van de grote strategische assen van de meeste bedrijven. De Master in Logistiek, Transport en Supply Chain van ESIC demonstreert het cruciale belang van uitstekend ketenbeheer, van het aanbod tot de consument het product koopt of consumeert. Bovendien dekt het het beheer van het product zodra het in de inrichtingen is gedeponeerd voor marketing.

DOELSTELLINGEN VAN HET PROGRAMMA

  1. Demonstreer het cruciale belang van uitstekend supply chain management, vanaf de levering tot de consument het product koopt of consumeert.
  2. Ontwikkel de specifieke elementen die van invloed zijn op het tactische en strategische management voor de optimalisatie van de supply chain, door de analyse van de verschillende functies.
  3. Bevorder de ontwikkeling van persoonlijke en professionele vaardigheden op logistiek en transportniveau van de deelnemers.
  4. Zorg voor het beheer van het product zodra het is gedeponeerd bij de instellingen voor nationale en internationale marketing.
  5. Ken de meest opvallende aspecten van nieuwe technologieën, de digitaliseringsprocessen van logistieke en transportbedrijven en hun impact op de logistiek en de supply chain.

Ideale studenten

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Waarom studeren in ESIC Business & Marketing School ?</p>

Over de school

Vragen