Keystone logo
ESIC Business & Marketing School Master in levenslange training in mode- en luxemarketing en communicatiemanagement
ESIC Business & Marketing School

Master in levenslange training in mode- en luxemarketing en communicatiemanagement

12 Months

Spaans

Full time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 19.700 *

Op de campus

* Madrid and Barcelona

Invoering

Gespecialiseerd in luxecommunicatie en marketing met een masterdiploma in mode- en luxecommunicatie en marketingmanagement.

El MML es un programa especializado y orientado a que te formes como un profesional en comunicación y marketing en la industria de la moda y el lujo. Estudiarás contenidos actuales orientados a su aplicación práctica, ya sea en los departamentos de comunicación y marketing de las marcas o en agencias de comunicación especializadas. Este máster te ofrece una profunda visión y un estudio actual de la marca y de su importancia estratégica en el sector de la moda y el lujo. El programa incluye asignaturas de marketing, comunicación, eventos, marketing digital, sostenibilidad, moda virtual y metaverso, consumidores, moda contemporánea, colecciones, visual merchandising, etc.

Zodra u het programma heeft afgerond, kunt u de titel Master of Lifelong Training in Fashion and Luxury Marketing and Communication Management behalen, uitgegeven door ESIC University.

Waarom Mode- en Luxecommunicatie en Marketing studeren?

De mode- en luxesector is een van de snelst groeiende sectoren en merken vragen om communicatie- en marketingspecialisten met een internationale visie, innovatiebereidheid en creatief vermogen.

Visión global

Met het programma krijg je een overzicht van de mode- en luxe-industrie, analyseer je de huidige uitdagingen van de sector en evalueer je specifieke strategieën van mode- en luxebedrijven. Ook wordt het belang van duurzaamheid en duurzame processen onderzocht, aangezien deze essentiële factoren zijn geworden in de modesector.

Polivalencia

Er wordt strategisch belang gehecht aan het merk, zijn identiteit en zijn verhaal. Communicatie zou vandaag de dag onmogelijk zijn zonder rekening te houden met alle veranderingen die hebben plaatsgevonden op digitaal gebied en op sociale media, maar ook in de metaverse en nieuwe verkooppunten. Op dezelfde manier vereist communicatie kennis van beeldtalen, zoals fotografie en modefilms, zonder de styling te vergeten bij het lanceren en communiceren van een seizoenscollectie.

Escenario Global

Mode- en luxemerken gebruiken steeds vaker evenementen, modeweekshows en flagshipstore-openingen als communicatiemiddelen met hun consumenten en klanten. Verkooppunten waarin visual merchandising centraal staat en waarin design en locatie cruciaal zijn voor het succes van het merk.

toelatingen

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Beurzen en financiering

Ideale studenten

Carrièremogelijkheden

Accreditaties

Over de school

Vragen