Keystone logo
ESIC Business & Marketing School Master in levenslange training in marketing en commercieel management [GESCO]
ESIC Business & Marketing School

Master in levenslange training in marketing en commercieel management [GESCO]

12 Months

Spaans

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Apr 2025

EUR 20.900 *

Op de campus

* Madrid en Barcelona | Valencia: € 19.600

Invoering

Bereid je voor om leiding te geven aan bedrijfsveranderingen met een masterdiploma in marketing en bedrijfsmanagement, een programma gericht op mensen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kracht van data en technologie.

Via dit uitgebreide managementprogramma kunt u de nodige vaardigheden verwerven om leiding te geven aan marketing-, bedrijfsontwikkelings- en commerciële managementfuncties. Ze zullen uw kritisch-analytisch denken versterken, zodat u kunt anticiperen op de markt en zakelijke kansen kunt ontwikkelen in complexe omnichannel-omgevingen. Technologie en data bepalen zowel de consument als de B2B-klant in hun besluitvormingsproces. Daarom moeten de marketing- en commerciële plannen van het bedrijf inspelen op dit nieuwe ecosysteem.

Je ontwikkelt de managementvaardigheden, Soft-Skills, die nodig zijn om uitdagingen aan te gaan in steeds mondiale, onzekere en technologisch ontwrichtende omgevingen, waar ethisch en sociaal verantwoord gedrag van mensen en bedrijven een groeiende vraag is van alle belanghebbenden.

Zodra u het programma heeft afgerond, kunt u de titel Master of Lifelong Training in Marketing Management en Commercial Management behalen, uitgegeven door ESIC University.

Waarom Marketing en Bedrijfsmanagement studeren?

Marketing gaat veel verder dan reclame en communicatie. Wij streven ernaar uw competenties en managementvaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor uw professionele ontwikkeling op twee gebieden die nauw met elkaar verbonden zijn.

inzetbaarheid

Er is nu behoefte aan een meer strategische positie gericht op de consument, datagestuurde beslissingen en het genereren van inkomsten, waarbij rekening wordt gehouden met zorgen rond bedrijfsverantwoordelijkheid, duurzaamheid en ethiek. Door marketing- en commerciële managementtechnieken te combineren, krijgt u een holistische visie om het heden het hoofd te bieden.

Polyvalentie

De marketing- en commerciële functies zijn essentieel om doelstellingen in een bedrijf te bereiken en samenwerking tussen beide gebieden speelt een cruciale rol bij het genereren van nieuwe zakelijke kansen in een bedrijf. Om deze reden is het normaal dat iemand tijdens zijn professionele ontwikkeling beide afdelingen doorloopt. Door beide gebieden te bestuderen, kun je de richting van beide richtingen op je nemen, of je nu Chief Marketing Officer (CMO), Chief Commercial Officer (CCO) of Algemeen Directeur Marketing en Sales bent.

toelatingen

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Beurzen en financiering

Ideale studenten

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Accreditaties

Waarom studeren in ESIC Business & Marketing School ?</p>

Over de school

Vragen