Keystone logo
ESIC Business & Marketing School Master in de permanente opleiding in digitale marketing
ESIC Business & Marketing School

Master in de permanente opleiding in digitale marketing

12 Months

Spaans

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Apr 2025

EUR 20.400 *

Op de campus

* Madrid en Barcelona | Valencia: € 19.600

Invoering

Leer meer over marketing, e-commerce, sociale netwerken en digitale communicatie met de Master in Digital Marketing van Esic.

Het doel van deze masteropleiding is om uw professionele concurrentievermogen te vergroten door middel van praktische training met speciale aandacht voor digitale projecten die kritieke gebieden bestrijken zoals digitale positionering, gegevensbeheer ondersteund door technologie, het strategisch gebruik van sociale netwerken en de trending E-commerce. richting omnichannel.

Het programma leidt je op voor marketingmanagement, zorgt voor een strategische visie, het uitgebreide beheer van datagestuurde processen van organisaties, besluitvorming op basis van de financiële impact van het bedrijf en een volledig overzicht van de digitale marketingdisciplines die gedurende de hele verkooptrechter zijn georganiseerd, waardoor de klantgerichte visie.

Zodra u het programma heeft afgerond, kunt u de titel Master of Lifelong Training in Digital Marketing behalen, uitgegeven door ESIC University.

Waarom digitale marketing studeren?

We weten dat digitale marketing een ontwikkelingsgebied is dat voortdurend evolueert, dus we proberen niet alleen uw kennis te vergroten, maar ook vaardigheden te introduceren die uw managementvaardigheden versterken. Er zijn veel redenen om de hoofdrolspeler in de digitale transformatie te willen zijn.

inzetbaarheid

Digitale marketing is een vakgebied met een visie op de toekomst, aangezien de vraag naar professionals die gespecialiseerd zijn op dit gebied de komende jaren alleen maar zal blijven toenemen. Profielen zoals e-commercespecialist, UX/UI-expert, digitale marketingspecialist of webanalist voeren de lijst met meest gevraagde beroepen aan.

Hoge specialisatie

Binnen digitale marketing zijn er zoveel verschillende werkgebieden dat je zeker het vakgebied zult vinden waar jij je professionele carrière wilt ontwikkelen. Bovendien hoef je je niet te beperken tot het werken binnen één sector, aangezien alle bedrijven specialisten op dit vakgebied nodig hebben.

wees je baas

Als je niet alleen voor anderen werkt, maar ook een ondernemersgeest hebt, zal het studeren van digitale marketing je helpen in je eigen bedrijf. Of je kunt zelfs je eigen digitale marketingbureau opzetten of als freelancer in de sector aan de slag. Het is een van de sectoren die de professional de meeste flexibiliteit biedt.

leerplan

Carrièremogelijkheden

Ideale studenten

toelatingen

Beurzen en financiering

Ranglijsten

Programma resultaat

Programma collegegeld

Accreditaties

Waarom studeren in ESIC Business & Marketing School ?</p>

Over de school

Vragen