Keystone logo
ESIC Business & Marketing School

ESIC Business & Marketing School

ESIC Business & Marketing School

Invoering

ESIC Business & Marketing School is de Business School van ESIC University.

We geven al bijna 60 jaar opleidingen in Marketing, Bedrijfskunde en Technologie, met de nadruk op het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Onze sterke specialisatie in deze gebieden is te danken aan de meer dan 66k alumni van 80 verschillende nationaliteiten die onze klaslokalen hebben doorlopen en hun vertrouwen in ons hebben gesteld om een stap vooruit te zetten in hun professionele carrière. Voor ons is het een voorrecht om deel uit te maken van de onderwijstransformatie die het huidige panorama nodig heeft, bij te dragen aan de transformatie van mensen, hen op te leiden in kennis, hen voor te bereiden in vaardigheden en hen bewust te maken van waarden om te kunnen reageren op de huidige en toekomstige uitdagingen van de samenleving op alle niveaus.

Bij ESIC Business & Marketing School bieden we MBA's, universitaire masteropleidingen en masteropleidingen voor een leven lang leren, in totaal 29 programma's in 9 verschillende gebieden, ter plaatse en online. Ontdek ons gespecialiseerde trainingsaanbod in Marketing, Business, Technologie, Handel en International Business, Communicatie en Reclame, Human Resources, Logistiek, Financiën en Projectmanagement.

De Business School die nuttige en echte training biedt voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Statistieken

4 continenten / +40 landen / +140 overeenkomsten met universiteiten / 12 campussen / +66.000 studenten / +80 nationaliteiten

  Campusfuncties

  Juan XXIII Campus, Pozuelo de Alarcón - ESIC Business School

  Een plek om je voor te bereiden op de toekomst, geïnspireerd door wat er vandaag gebeurt, en studenten uitdaagt om hun volledige potentieel te ontwikkelen. Met een investering van ruim 35 miljoen euro beschikt het over een bebouwde oppervlakte van ruim 23.600 vierkante meter, 14.000 vierkante meter boven het maaiveld en ruim 9.500 vierkante meter aan groenvoorzieningen, allemaal ontworpen op een duurzame en milieuverantwoorde manier, met technologie als facilitator in alle ruimtes.

  Op de nieuwe campus zijn verschillende soorten klaslokalen ontworpen voor verschillende modellen en vormen van leren, maar ze zijn allemaal ontworpen om de training te verbeteren. Deze ruimte herbergt 40 klaslokalen met een capaciteit van 25 tot 30 personen, een auditorium voor 300 personen, 16 werkkamers, vijf ontmoetingspunten en een parkeerplaats met 300 plaatsen voor auto's en 60 plaatsen voor fietsen.

   toelatingen

   1 TOEPASSING

   1. U vraagt informatie aan via ons formulier.
   2. Een adviseur zal binnen de volgende 24-48 uur contact met u opnemen.
   3. U heeft een eerste contactgesprek en er wordt een adviesgesprek belegd bij vragen en twijfels.
   4. Je hebt een tweede telefoontje waar al je twijfels worden opgelost en je wordt begeleid in alles wat je nodig hebt.

   2 DOCUMENTATIE

   1. Als het programma aan uw behoeften voldoet, kunt u zich aanmelden.
   2. Bereid de benodigde documentatie voor (zoals een universitair diploma of certificaten).
   3. Voer een persoonlijk en professioneel essay uit.
   4. Je levert alle documentatie in.

   3 INTERVIEW

   1. Zodra de documentatie is goedgekeurd, krijgt u een gesprek met de programmadirecteur.
   2. Tijdens dit gesprek kunt u alle bijzonderheden die u over het programma wilt weten, bespreken, evenals eventuele vragen die u heeft.

   4 INSCHRIJVING

   1. Na het interview neemt uw adviseur binnen 24-48 uur contact met u op om u te laten weten of u bent toegelaten tot het programma.
   2. Zodra u bent geaccepteerd, heeft u ongeveer 5 dagen de tijd om uw inschrijving te formaliseren.
   3. Zodra de inschrijving voltooid is, krijgt u al uw toegang (virtueel klaslokaal, e-mail...).
   4. Onze laatste stap is natuurlijk altijd om je te feliciteren en je het beste te wensen voor je studie.

   Visum vereisten

   DOCUMENTATIE VEREIST VOOR HET STUDENTENVISUM

   -Als de procedure van buiten Spanje wordt gestart:

   -Nationaal visumaanvraagformulier, naar officieel model, in tweevoud, naar behoren ingevuld en ondertekend door de vreemdeling of zijn/haar vertegenwoordiger. Dit formulier kan worden verkregen op de website van het betreffende consulaat op www.exteriores.gob.es.

   -Geldig paspoort of reisdocument, erkend als geldig in Spanje, geldig voor minimaal de periode waarvoor het verblijf wordt aangevraagd.


   -Als de procedure in Spanje wordt gestart:

   -Aanvraagformulier naar officieel model (EX00, naar behoren ingevuld en ondertekend door de buitenlander. Dit formulier kan worden verkregen via de volgende link), en een bewijs dat hij/zij regelmatig op Spaans grondgebied aanwezig is en dat de aanvraag minimaal één maand is ingediend vóór de vervaldatum van zijn/haar status.

   -Documentatie die de naleving van alle bovenstaande vereisten bevestigt:

   -Documentatie waaruit blijkt dat u over de nodige financiële middelen beschikt voor de periode waarvoor u de aanvraag indient en voor de terugkeer naar het land van herkomst. Er mag gebruik worden gemaakt van elk bewijsmiddel, zoals onder meer uw eigen middelen of die van familieleden, subsidies en beurzen.

   -Documentatie die de beschikbaarheid van een medische verzekering bevestigt. Aan deze eis wordt eveneens geacht te zijn voldaan indien de onderwijsinstelling voor de student een verzekering afsluit die alle risico's dekt die normaliter voor Spanjaarden gedekt zijn.

   -Documentatie waaruit de toelating tot een onderwijsinstelling blijkt, waaronder onder meer een toelatingsbrief of een bewijs van inschrijving.

   In het geval van minderjarige studenten: toestemming van ouders of voogden met vermelding van het centrum, de organisatie, de entiteit en het lichaam dat verantwoordelijk is voor de activiteit en de geplande verblijfsduur.

   - Medisch attest waaruit blijkt dat de student niet lijdt aan een van de ziekten die gevolgen hebben voor de volksgezondheid.

   -Als u meerderjarig bent, een strafbladcertificaat afgegeven door de autoriteiten van uw land van herkomst of het land waar u de afgelopen vijf jaar heeft gewoond.

   Beurzen en financiering

   Er zijn verschillende beursopties beschikbaar. Kijk op de website van het instituut voor meer informatie.

   Ranglijsten

   We werken samen met studenten, alumni, docenten, managementpersoneel en de bedrijven waar onze afgestudeerden in dienst zijn om onze programma's nationaal en internationaal erkend te maken.

   Prestigieuze media en instellingen plaatsen ESIC onder de beste onderwijsinstellingen ter wereld:

   https://www.esic.edu/institucion/rankings-reconocimientos-esic-business-marketing-school

   Accreditaties

   Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBA

   Prijzen & accreditaties

   De QS Intelligence Unit heeft, door middel van rigoureuze en onafhankelijke gegevensverzameling en analyse van prestatiestatistieken zoals uiteengezet in de QS Stars ™ -methodologie, ESIC Business & Marketing School beoordeeld als een vijfsterreninstelling.

   Campusleven & Faciliteiten

   Welkom bij het enige gebouw ter wereld dat op 6 onzichtbare pilaren is gebouwd, ESIC Juan XXIII.

   ESIC Business & Marketing School staat in de Top 10 van landen om in het buitenland te studeren

   educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
   educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
   educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge
   educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
   educations.com Top 10 Europe rankings 2021 badge

   Locaties

   • Madrid

    Avda. Juan XXIII, 12. Pozuelo de Alarcón (Madrid), 28224, Madrid

   • Barcelona

    C/ Marià Cubí, 124, 08021, Barcelona

   • Valencia

    Avda. de Blasco Ibáñez, 55, 46021, Valencia

   • Zaragoza

    Vía Ibérica, 28-34, 50012, Zaragoza

   • Madrid

    Avda. Valdenigrales s/n. Pozuelo de Alarcón (Madrid), 28223, Madrid

    Vragen