Keystone logo
© Eva Dang
European School of Economics

European School of Economics

European School of Economics

Invoering

De European School of Economics (ESE) is een privé-hogeschool zonder grenzen, multicultureel en pragmatisch, volledig geaccrediteerd in het VK en in de volgorde van beursgenoteerde instanties.
ESE biedt Bachelor's Degree, Masters, MBA en korte programma's aan in zijn centra in Londen, Rome, Milaan, Florence en Madrid.

ESE-afgestudeerden behoren tot de meest concurrerende zakelijke professionals op de markt, voorbereid voor leiderschapsrollen in internationale marketing, financiën, communicatie en management. Met het vermogen om individueel hun studierichting aan te passen, ESE studenten:

studeren in het buitenland met ESE-centra over de hele wereld;

zijn gespecialiseerd in hypermoderne sectoren, zoals mode, evenementen, muziek, sport, kunst, media en human resources;

complete stages, selecteren bij meer dan 1500 toonaangevende organisaties over de hele wereld.

Een school zonder grenzen, de European School of Economics is een nieuw concept in het hoger onderwijs. De combinatie van academische excellentie, internationaliteit en een pragmatisme, de ESE-diploma's en certificaatprogramma's zijn ontworpen om een ​​nieuwe generatie leiders en ondernemers voor te bereiden. De European School of Economics (ESE) is een erkende onderwijsinstelling, geaccrediteerd door de British Accreditation Council (BAC).

Wat maakt ESE een geweldige plek voor studenten?

Een persoonlijke en op maat gemaakte leerervaring - bij ESE krijgt u een individuele en opwindende ervaring dankzij de kleine klas en de uitstekende verhouding tussen student en docent

• " De droom is het meest echte ding dat er is " - ESE-studenten ontwikkelen een unieke academische en professionele Pathway door hun geselecteerde specialisatie en stageplaatsing

Pragmatisme - hands-on ervaring in de hedendaagse zakelijke praktijk via het uitgebreide stageprogramma

Internationaliteit - studentenlichaam uit meer dan 60 landen en studeert in het buitenland met ESE-centra over de hele wereld

Specialisatie in hypermoderne sectoren , waaronder mode, evenementen, muziek, sport, kunst, media en human resources

Geweldige stages - ESE-studenten kunnen kiezen uit meer dan 1500 toonaangevende organisaties over de hele wereld

Educatieve filosofie

De European School of Economics heeft de geboorte van een nieuwe mensheid gepland, voor de schepping van individuen zonder vooroordelen en angst, en in staat om schijnbare, eeuwenoude tegenstellingen tussen economie en ethiek, actie en contemplatie en financiële macht en liefde te harmoniseren.

De ESE bachelor-, master-, MBA- en certificaatprogramma's zijn erop gericht internationale ondernemers en managers voor te bereiden op het culturele bewustzijn, de vaardigheden en morele kwaliteiten die het meest nodig zijn in de wereld van het hedendaagse bedrijfsleven.

ESE-waarden

Achter elke menselijke prestatie, aan het begin van elke intuïtie, van elke wetenschappelijke of sociale verovering, achter 's werelds grootste financiële en industriële bedrijven, en alles wat mooi, nuttig, rijk is, is er altijd één man, een individu en zijn droom.

Alleen individuen kunnen de samenleving veranderen. Alleen individuen kunnen dromen. ESE's missie is om een ​​nieuwe generatie jonge ondernemers en bedrijfsleiders, visionairs, pragmatische dromers te creëren. Om zo'n doel te bereiken zijn meer dan goede programma's en goede leraren vereist. ESE is een systeem van vitale ideeën en bereidt zijn studenten voor als de nieuwe cellen van een genezen mensheid, vrij van conflictueel denken, bijgeloof, vooroordelen en verouderde ideeën, en cultiveert op zichzelf een ontembare passie voor grootsheid.

Het leven van een organisatie, de toekomst van een natie, van een hele beschaving, hangt af van het bestaan ​​van deze mannen en vrouwen. De hoofden van toekomstige organisaties zullen filosofen van actie zijn. Deze mensen zijn kostbaarder dan goudmijnen en olievelden. Ze zullen succes en een lang leven voor de ondernemingen van de wereld brengen.

We omarmen het idee dat om hen te smeden, academische excellentie gelijke tred moet houden met het ontwikkelen van hun individuele menselijke potentieel en dat het ontwikkelen van intellectuele capaciteiten gepaard moet gaan met het creëren van een echte internationaliteit en goede operatieve vaardigheden, beide opgedaan in het veld, binnen de toonaangevende bedrijven van de wereld.

Het succes van een man als van een organisatie wordt bepaald door hun filosofie.

Daarom is het in ESE duidelijk dat echt onderwijs niet alleen het onderwijzen van begrippen en ontwikkeling van vaardigheden is, maar bovenal de overdracht van de unieke filosofie van de school, van haar ideeën en grondbeginselen. ESE biedt een benadering van het bedrijfsleven en een brede visie op het leven door een proces van intellectuele, artistieke, politieke, ethische en sociaal-culturele verkenning, gericht op zelfontdekking en werken aan zichzelf gericht op integriteit.

Noch kennis, noch opleiding, rijkdom of sociale status kan uw weg naar succes effenen, maar eerder uw eigen zelfkennis en integriteit.

De evolutie van elk bedrijf, van de lokale winkel op de hoek tot de reuzen van internationale industrie en financiën, is hun bewuste transformatie naar een 'School of Being'. Hun doel en echte zakelijke doelstellingen zijn de evolutie van alle mensen die er rechtstreeks aan deelnemen en de belanghebbenden. Bedrijven en organisaties van de toekomst zullen plaatsen van streven en persoonlijke verbetering zijn waar werknemers en personeel aan het eind van de dag zullen vertrekken met een groter besef van begrip, geluk en verantwoordelijkheid, en waar zelfs de meest afgelegen cellen van de organisatie verzorgd zullen worden van om te evolueren en hun vooruitgang te versnellen.

Locaties

 • London

  ESE London 4 Mandeville Place, W1U 3BG, London

  • Rome

   ESE Rome Via della Cordonata 7 , 00187, Rome

   • Milan

    ESE Milan Via Tortona, 27 , 20144, Milan

    • Florence

     ESE Florence Borgo SS. Apostoli, 19 , 50123, Florence

     • Madrid

      ESE Madrid Calle Serrano Anguita, 10 3º Derecha , 28004, Madrid

      Vragen