Keystone logo
ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Invoering

ESDESIGN is de eerste online ontwerpschool, een ontmoetingspunt waar kilometers, dagen of uren er niet toe doen. Het is een school zonder deuren, met duizend ramen naar de wereld, die persoonlijke impuls verbindt met mondiaal en maatschappelijk engagement. Het is trends kennen en ideeën en projecten omzetten in realiteit. ESDESIGN beleeft de wereld van design met een 360-visie.

Met volledig flexibele online masters combineert ons didactisch voorstel samenwerking met lesgeven, via online videoconferenties in realtime en vertraagde communicatieruimtes.

Zonder ooit de zakelijke visie te vergeten, van het begin van een project tot het einde, dompelen we ons onder in het creatieproces en begrijpen we design als een hulpmiddel dat een oplossing biedt voor een reëel en actueel probleem.

Met deze visie hebben we gekozen voor de creatie van 7 gebieden van ontwerpmasters: Communicatie, Ruimtes, Grafisch en Redactioneel, Interactie, Management, Mode en Product. Jaarlijks kiezen meer dan 1.000 studenten ervoor om met ESDESIGN te trainen.

ESDESIGN maakt deel uit van Planeta Formación y Universidades, de trainingsafdeling van Grupo Planeta. Een internationaal netwerk van hoger onderwijs met 25 onderwijsinstellingen in Spanje, Andorra, Frankrijk, Italië, Noord-Afrika, de Verenigde Staten en Colombia. Elk jaar worden meer dan 100.000 studenten van 114 verschillende nationaliteiten opgeleid via de business schools, universiteiten, gespecialiseerde hogescholen en centra voor beroepsopleiding en bijscholing.

Statistieken

Elk jaar worden meer dan 100.000 studenten van 114 verschillende nationaliteiten opgeleid via de business schools, universiteiten, gespecialiseerde hogere scholen en centra voor beroepsopleiding en permanente vorming.

  Locaties

  • Barcelona

   Barcelona, Spanje

   Opleidingen

   Vragen