Keystone logo
© Carrianna Field
Escuela Internacional de Protocolo

Escuela Internacional de Protocolo

Escuela Internacional de Protocolo

Invoering

De International School of Protocol Het is één van de eerste centra in Spanje die haar plannen training biedt universitaire studies zowel undergraduate en graduate en specialisatie cursussen in Evenement Organisatie, protocol en Institutionele betrekkingen. Deze kwalificaties worden ondersteund door de Europese Universiteit van Madrid.

Maar de school is niet alleen een opleidingscentrum. Het is een particuliere entiteit, gerund door een groep van gerenommeerde deskundigen op het gebied van het Protocol heeft:

Research Center. Data Center. Uitgevers Service. gespecialiseerde bibliotheek. Advisory Service aan openbare en particuliere instellingen. Door gespecialiseerd in de sector van de communicatie protocol en evenementen.

Het is ook de organisator van grote internationale evenementen Protocol:

Internationale Congres van Protocol Protocol International Prize

De Internationale School van Protocol, dat bestaat uit een netwerk van kantoren in Madrid, Barcelona, ​​Valencia, Granada, Asturias, La Coruna, Buenos Aires en Paraguay heeft zich gevestigd als 's werelds centrum gespecialiseerd in het opleiden in Protocol, institutionele betrekkingen en event management. Meer dan 15.000 studenten hebben doorgegeven via de verschillende klaslokalen. Van deze 60% nu bezetten posities in afdelingen protocol. Een heel belangrijk percentage dat de groeiende activiteit belicht in deze sector, de professionele rijden heb je, de toenemende zakelijke en institutionele vraag en zo interessant toekomst biedt.

Locaties

 • Madrid

  Escuela Internacional de Protocolo de Madrid C/ Los Vascos, 17, 28040, Madrid

 • Barcelona

  Escola Internacional de Protocol Gran Via de les Corts Catalanes, 474 (entre Calàbria y Viladomat), 08015, Barcelona

  • A Coruña

   Escuela Internacional de Protocolo de Galicia C/San Andrés 56-9ºC, 15003, A Coruña

   • Oviedo

    Escuela Internacional de Protocolo de Oviedo Plaza de Fernándo Álvarez s/n (Urb. Montecerrao), 33006, Oviedo

    • Valencia

     Escuela Internacional de Protocolo de Valencia Guillem de Castro, 9; 5.ª planta, 46007, Valencia

     Vragen