Keystone logo
Escuela Hotelera De San Juan

Escuela Hotelera De San Juan

Escuela Hotelera De San Juan

Invoering

De Escuela Hotelera De San Juan ontstaan uit de visie en het initiatief van mevrouw Sylvia Cestero León om Puerto Rico te voorzien van een prestigieus trainingscentrum in programma's met betrekking tot gastvrijheid. In het begin maakte hij deel uit van de Sylvia Cestero de Toyos Vocational High School, een beroepsinstelling, een zeer bekwame technicus met meer dan twintig jaar dienst. De Escuela Hotelera De San Juan groeide en ontwikkelde zich als een autonome instelling op basis van Calle Mayagüez en klaslokalen aan de Avenida Barbosa en Avenida 65 de Infantería tot 2003, toen het verhuisde naar zijn nieuwe faciliteiten aan de Calle Guayama, nr. 229, in Hato Rey.

Bijna 25 jaar na de oprichting heeft de Escuela Hotelera De San Juan een aanzienlijke invloed gehad op de voedsel- en drankenindustrie en de gemeenschap in het algemeen. Het bewijs hiervan zijn de talloze activiteiten die worden bevorderd door de aanwezigheid van afgestudeerden in prestigieuze professionele instellingen.

In augustus 2009 heeft de Escuela Hotelera De San Juan zijn campus in Mayagüez, Puerto Rico ingehuldigd, gelegen aan Highway 114, Km 0.4, Sector Western Industrial Park, Barrio Guanajibo in Mayagüez. Deze campus biedt moderne faciliteiten aan aankomende studenten die geïnteresseerd zijn in het zoeken naar training in de carrière van specialist in culinaire kunsten, internationale bakkerijen en gebak.

Locaties

  • San Juan

    Calle Guayama,229, 00917, San Juan

    Opleidingen

    Vragen