Keystone logo
Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala

Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala

Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala

Invoering

Wij zijn de moderne en inclusieve business school met de toekomst als gezichtspunt en een routekaart om te reizen die onze regio vereist om de uitdagingen aan te gaan die zich voordoen in de 21e eeuw; We zijn toegewijd aan het voortdurend zoeken naar avant-gardistische ideeën om ze in de praktijk te brengen, en met een manier van denken die actie bevordert en permanente verandering van onze cultuur omarmt om de constante uitwisseling van ideeën en kennis te bereiken. Wij zijn een school voor professionele transformatie. We zijn en zullen een ruimte zijn waar ideeën worden versterkt.

Op de High Level Business School - ENAN - is onderwijs met de hoogste normen van academische kwaliteit en uitmuntendheid slechts het begin, hieraan en aan al onze cognitieve processen voegen we de echte concepten van innovatie en creativiteit toe, en voegen we die waarde toe die voorstelt om de inertie te doorbreken traditionalistische uniforme cursussen en in overeenstemming daarmee genereert het voor onze studenten het creëren en aanbieden van graden, studies en certificeringen die in overeenstemming zijn met wat de markt vereist, niet alleen lokaal, maar ook wereldwijd. We willen geen uniforme professionals opleiden die zich niet onderscheiden van de rest waar de concurrentie om kennis doorslaggevend is, we willen dat mensen die mondiaal zijn en die anders denken en handelen, even innovatieve resultaten behalen.

138075_pexels-photo-1438072.jpeg

missie

Wij zijn de strategische bondgenoot van organisaties die globale en dynamische oplossingen voorstellen voor het opleiden van mensen, wat een verantwoorde en positieve impact in de wereld genereert.

uitzicht

Om meer te zijn dan een business school, die evolueert met nieuwe modellen van studies en diensten, richting de nieuwe economie van de nieuwe industriële revolutie, die een positieve verandering in de mondiale samenleving beïnvloedt.

Locaties

  • Guatemala City

    10 Ave 4-83 Zona 15 Colonia Lo de Contreras, , Guatemala City

Vragen